Ozzy Osbourne, lins de flacarile infernului. Afla ce a patit vocalistul

Flacarile ii dau tarcoale intunecatului Ozzy Osbourne care a suferit arsuri minore ca urmare a exploziei unei lumanari pe care sotia sa o lasase aprinsa cu o seara in urma.

Sharon Osbourne este foarte pasionata de lumanari si are obiceiul sa impanzeasca locuinta cu ele. De data aceasta, nevasta legendarului Ozzy s-a dus la culcare fara sa stinga o lumanare.

Rezultatul a fost ca aceasta a ars toata noaptea iar dimineata, in jurul orei 5, a explodat, dand foc sufrageriei locuintei cuplului.

Ozzy, care suferise o operatie la mana ziua precedenta, s-a panicat si a incercat sa stinga focul, ranindu-se la bratul care suferise interventia. In timp ce Ozzy se lupta cu flacarile, Sharon a vrut sa faca un bine si a aruncat apa peste lumanare.

Acest lucru a facut ca muzicianul, care era langa lumanare, sa ia foc.

Partea din fata a parului lui Ozzy a disparut. Nu mai are sprancene iar obrajii lui par jumuliti. Eram ca doi idioti. Am facut absolut tot ce nu se face intr-o asemenea situatie„, a declarat Sharon.

Pompierii ne-au tinut o predica foarte serioasa, iar Ozzy le-a spus: ‘ia, spuneti-i, gata cu lumanarile. De 32 de ani ma terorizeaza cu ele!’. Vreau sa-mi cer scuze de la sotul meu care a sangerat groaznic la bratul operat. Nu voi mai aprinde niciodata o lumanare„, a continuat femeia.

Hmm…speram ca Ozzy sa se faca bine pana la concertul Black Sabbath din Romania (Doamne da!).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*