Ozzy Osbourne, ajuns din urma de blestemul liliecilor

798 vizualizări

In articolul nostru despre 10 blesteme infricosatoare care bantuie lumea rockului, am omis ceva foarte important care, se pare, isi savarseste lucrarea abia acum!

Este vorba despre cea mai recenta patanie a lui Ozzy Osbourne care face trimitere la razboiul sau cu liliecii. Dupa cum se stie prea bine, in timpul unui show din perioada de glorie a Black Sabbath, Ozzy a decapitat un liliac viu pe scena, live, in fata a mii de oameni.

Totusi, se pare ca a fost vorba despre un accident, Ozzy crezand ca are de-a face cu un liliac din jucarie – mult prea beat pentru a face distinctia.

Cu toate acestea, clanul liliecilor a retinut crima, a pus de un blestem si s-a aliat impotriva muzicianului, facandu-si culcus in podul casei artistului. Aparent, acesta nu este un gest prea ofensiv, insa artistul avea de gand sa renoveze locuinta sa din Buckinghamshire.

Din cauza liliecilor si a bufnitelor descoperite in pod, lucrarile au incetat, ca urmare a legii date de Comisia pentru Conservarea Habitatelor Speciilor Salbatice Rare, potrivit careia, daca o asemenea vietate se „stabileste” in casa cuiva, „domiciliul” acesteia nu poate fi perturbat.

Asadar, pentru moment, Ozzy trebuie sa se multumeasca doar cu o locuinta darapanata, deoarece este obligat de lege sa protejeze liliecii si bufnitele.

Gustul razbunarii este dulce!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*