Ozzy Osbourne: Daca supravietuiesti drogurilor, fanelor si banilor, afli ca tot ce conteaza e muzica!

Ozzy Osbourne

Zeul absolut al metalului, Ozzy Osbourne, a declarat ca ii este teama sa nu isi dezamageasca fanii cu acest nou album BLACK SABBATH care urmeaza sa apara.

Black Sabbath este o formatie unica, in sensul ca nimic nu este planuit. Lucrurile se intampla intr-un mod imprevizibil. Sper doar ca oamenii care au asteptat toti acesti ani un nou album sa nu fie dezamagiti„, a declarat Ozzy.

Acesta a mai vorbit si despre greutatile intampinate de trupa din cauza scandalului facut de Bill Ward (tobe), membru fondator, care nu a vrut sa ia parte la inregistrari pentru ca nu a fost multumit de remuneratia oferita in contract.

Un alt obstacol peste care trupa a trebuit sa treaca a fost diagnosticul de cancer al chitaristului Tony Iommi, care s-a luptat ca un erou pentru a invinge boala.

„A fost foarte greu pentru el, dar cumva a reusit totusi sa creeze acele riffuri monstruoase!” a marturisit Ozzy.

Vocalistul a declarat si ca situatia in formatie este mai buna ca oricand.

Acum lucrurile sunt diferite fata de cum erau la inceput pentru ca nici unul din noi nu se mai imbata, nu se mai drogheaza si nu mai face prostii. Cu totii suntem treji si in deplin control al abilitatilor noastre. Nu ne intimidam reciproc si nu ne certam. Asa ar trebui sa fie lucrurile mereu„, a spus Ozzy.

Cand esti tanar, ai un orgoliu monumental. Cand ai 21 de ani si dai de succes, iti ia o vreme sa-ti pui capul la loc pe umeri. Intalnesti rasfaturile succesului: masini, case, bani, droguri, groupies. Daca trei prin toate astea si ai noroc sa supravietuiesti, te insori, divortezi, te mai insori, si este o calatorie. Dar le-am facut pe toate. Asa ca acum muzica este singurul lucru care conteaza. Datorita ei am ajuns unde am ajuns. Inca putem lucra impreuna si de aici ne vine toata bucuria. Ne-am distrat copios inregistrand acest album”, a marturisit Ozzy.

Black Sabbath va iubim si va asteptam in Romania!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*