Top 10 cei mai buni vocalisti metal ai tuturor timpurilor

1.917 vizualizări

Howie Abrams si Sacha Jenkins vor starni conflicte in lumea fanilor metalului. Cei doi au scris o carte numita „The Merciless Book of Metal Lists” in care prezinta tot felul de topuri subiective, numai bune pentru a-i infuria pe ascultatorii de muzica grea.

De la „Cele mai bune piese metal”, la „Cele mai mari greseli de fashion in heavy-metal”, „Cartea Nemiloasa a Listelor Muzicii Metal” trateaza cam toate subiectele de interes pentru un devotat al metalului.

Una dintre cele mai controversate liste este cea a celor mai buni vocalisti metal.

Fanii metal sunt oameni pasionali si adora sa dezbata. Iubesc sa se certe si sunt obsedati de muzica lor preferata. De aceea, pentru a le alimenta ostilitatile, noi am scris aceasta carte. Sa inceapa razboiul!”, a declarat Sacha Jenkins.

Intre timp, am facut si noi rost de celebrul top 10 al vocilor epice din metal.

1. Ronnie James Dio (Black Sabbath, Dio)
2. Rob Halford (Judas Priest)
3. Bruce Dickinson (Iron Maiden)
4. Eric Adams (Manowar)
5. Geoff Tate (Queensrÿche)
6. King Diamond (Mercyful Fate, King Diamond)
7. Tom Araya (Slayer)
8. John Bush (Armored Saint/Anthrax)
9. James Hetfield (Metallica)
10. Max Cavalera (Sepultura, Soulfly)

„Ronnie a fost alegerea unanima a tuturor celor pe care i-am consultat. Pur si simplu face parte din alta liga”, a decarat Abrams. „Daca voia sa fie intunecat, atunci putea sa o faca. Daca era nevoie de registre inalte, perfect, ii reuseau. L-a inlocuit pe Ozzy in Black Sabbath si nu cred ca a existat meserie mai grea pentru vreun muzician. A facut acest lucru cu usurinta si gratie. E posibil chiar ca el sa fii imbunatatit lucrurile in Sabbath„, a continuat autorul.

Stim deja ce cred Abrams si Jenkins. Dar ce parere ai tu?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*