Concert Diablo Swing Orchestra- Program și reguli de acces

Trupa Diablo Swing Orchestra va concerta pentru prima dată în România, pe data de 15 septembrie 2023, în Club Quantic. În deschidere, va cânta formația bucureșteană Green Prophet

Diablo Swing Orchestra este o trupă muzicală remarcabilă, originară din Suedia, cunoscută pentru amestecul unic și inovator de genuri muzicale. Această experiență sonoră neobișnuită combină elemente de swing, metal, rock progresiv și operă într-un mod care a cucerit inimile ascultătorilor din întreaga lume. Cu o abordare muzicală creativă și o interpretare live impresionantă, Diablo Swing Orchestra oferă o experiență concertistică de neuitat.

Green Prophet este o trupă stoner/alternative metal din București, ce îmbină elemente cu influențe din diverse sfere muzicale. Piesele Green Prophet poartă ascultătorul într-o călătorie psihedelică și hipnotică, uneori prin universuri întunecate, cu transmiterea necesității acceptării propriilor emoții și cedarea controlului în fața acestora.

Evenimentul este organizat de Maximum Rock & Promusic Events, partener ROCK FM.
Biletele se pot achiziționa online în exclusivitate de pe AmBilet.ro.

Programul evenimentului:
Acces public: 19.30
Green Prophet: 20.00
Diablo Swing Orchestra: 21.00

Reguli de acces:
Accesul în zona evenimentului se face pe bază de bilet. Acestea pot fi achiziționate exclusiv prin AmBilet.ro, sau direct de la intrare. Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil. Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.
Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului acestora, motiv pentru care în spațiul rezervat evenimentului este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

Accesul general:
Organizatorii informează publicul participant că în cadrul acestui eveniment sunt folosite lumini puternice, care pot afecta persoanele epileptice.
Participanţii la eveniment trebuie să se supună controlului corporal sumar efectuat de către agenții de securitate.
Este interzis accesul cu:
– sticle, conserve;
– mâncare sau băuturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!
Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul evenimentului.
Reguli foto-video pentru publicul general
Este permis accesul publicului cu camere foto cu obiective detașabile de mici dimensiuni, indiferent dacă sunt profesionale sau nu, însă fără a folosi blițul și nici modul „filmare”. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri, iar în situații extreme supraveghetorii vor scoate persoanele în cauză din zona evenimentului.
Este interzis accesul cu orice fel de trepiede, aparate de filmat (camere video) și alte accesorii, în special de dimensiuni mari.
Folosirea blițurilor este strict interzisă.
În zona evenimentului se vor comercializa băuturi alcoolice și non alcoolice, produse alimentare, diverse alte produse (tricouri, CD-uri, etc).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*