Green Prophet va cânta în deschiderea concertului grecilor Mother Of Millions

Trupa progressive metal Mother of Millions (GR) va concerta joi, 2 noiembrie în Quantic. Deschiderea evenimentului va fi oficiată de Allen’s Hand și Green Prophet.

MOTHER OF MILLIONS este o formație prog-metal, compusa din 4 membri, cu sediul în Atena, Grecia, avându-l vocalist pe George Prokopiou de la Poem. Trupa a lansat 4 albume, Human (Bungalo 2014), Sigma (ViciSolum Productions 2017), Artifacts (ViciSolum Productions 2019), Orbit (ViciSolum Productions 2022), bucurându-se de recenzii pozitive din partea publicului și a presei muzicale globale. Un nou EP intitulat Orbit a fost lansat recent, în timp ce trupa lucrează la un nou album. Grupul a susținut spectacole sold out la Atena, a făcut turnee în Europa și a împărțit scena cu artiști precum Pain of Salvation, Devin Townsend, Leprous și alții. Sound-ul Mother of Millions este în același timp masiv și cinematografic, cu peisaje sonore intense, care implică ritmuri elaborate, estetică populară și melodii rock progresiv. 

Rockerii alternativi/progresivi Allen’s Hand sunt o trupă eretică formată în 2008. Până în prezent și-au lansat albumul de debut Linear urmat de un album dublu French Fries Are The Devil / The Devil’s In The Mayo. În prezent, lansează o serie de single-uri, cum ar fi Thermochemistry, Pina Colada, Poutsatron etc., ce se vor regăsi pe următorul album al trupei, numit Chicken King…! 

Green Prophet, trupa alternative stoner metal din București, a terminat de înregistrat albumul de debut la Marius Costache (Studio148) și așteaptă să lanseze materialul în curând. Până în prezent, trupa a lansat 3 single-uri, Vasal, Deluviu și Memento Mori.

Le puteți asculta pe platformele de streaming:
Youtube: 
Spotify: https://spoti.fi/3QjYEj0 
Instagram: https://www.instagram.com/green.prophet 
Site: https://green-prophet.com


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*