Cap de Craniu, Negative Core Project, C.O.D. si First Division concerteaza in Club Fabrica pe 13 februarie

484 vizualizări

Luna februarie frange tacerea iernii intunecate printr-un eveniment care va aduce pe aceeasi scena unele dintre cele mai iubite nume ale scenei metal locale.

Este vorba despre Cap de Craniu, Negative Core Project, C.O.D. si First Division, care vor concerta pe data de 13 februarie 2015, in Club Fabrica, din Bucuresti.

Show-ul, marca Promusic Events, Darkside Booking Academy si Maximum Rock isi propune sa scoata iubitorii de muzica din amorteala, oferindu-le cateva prestatii exceptionale din partea unor trupe care stiu sa faca atmosfera. Concertul incepe la ora 21:00 iar band support-ul va fi 20 de lei.

Cap de Craniu

Este o formatie bucuresteana care cultiva cu succes un amestec unic de sonoritati, din zona grindcore si metal. Trupa a fost intemeiata in 2007 iar tematica sa predilecta este inspirata atat de filmele horror/gore, cat si de indoielile existentiale ale oamenilor. De alta, grupul a si creat un personaj fictiv, pe nume Laur, care apare deseori in versurile sale.

Pana acum, formatia a lansat 3 materiale de studio, cel mai recent fiind „Split It Out” (alaturi de Breathelast).

Componenta: Calin Raduta – chitara
Razvan Raduta Penda – tobe
Mihai Ionescu – voce
Paul Nicolae – bas
Vicentiu „Averac” Busuioc – voce
Andrei Spataru „Oase” – chitara

Negative Core Project

La momentul actual, NCP este una dintre cele mai iubite formatii romanesti din zona groove/deathcore-ului, remarcandu-se printr-un sound fara precedent. Trupa a cantat pe aceeasi scena cu nume mari ale metalului autohton si international, fiind invitata speciala in cadrul concertelor Napalm Death, Brujeria sau Veil of Maya de la Bucuresti.

Primul album, „Spread the Disease”, a aparut in 2012 si formatia lucreaza la follow-up, care va fi lansat cat de curand.

Componenta:

Filip „Flip” Brunet -voce
Gabriel „Gabi” Dima – tobe
Tudor ” Bulan” Scanteie- chitara
Mihai DINCA – chitara
Alex Nichiforof – bas

C.O.D.

Grupul a luat nastere in 2003, la Targoviste si a trecut de-a lungul vremii prin mai multe schimbari de componenta si de stil, ajungand sa fie o formatie foarte apreciata de publicul autohton.

C.O.D. iese in evidenta prin amestecul special de genuri, de la metal, la post-grunge, stoner si hard-rock. In 2013, trupa lanseaza primul album, intitulat „I Need To Get Out”, primit foarte bine de catre criticii de specialitate si de fani.

Componenta:

Stanciu Dragos- voce, chitara
Stoicescu Liviu – bas
Irmia Vlad – chitara
Dumitrascu Mihai – tobe

First Division

Formatia este una dintre putinele de pe piata romaneasca de rock care abordeaza cu atat de multa originalitate un melanj intre hardcore, metal si punk. Originara din Braila, First Division a luat nastere in 2006 si a lansat albumul de debut, „Assumed Brain Robery”, in 2013.

Componenta:

Cristi Nicolae – voce
Eugen Rotaru – chitara / backing vocals
Andrei Spataru – bas / backing vocals
Dan Marica – tobe

Va asteptam la concert pe data de 13 februarie 2015, in Club Fabrica din Bucuresti, incepand cu ora 21:00.

Band support: 20 de lei

Facebook Event


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*