Ville Valo (HIM): „Am ratat vremurile cand sexul, drogurile si rock’n’roll-ul erau la moda”

1.477 vizualizări

Ville Valo, solistul formatiei HIM a oferit un interviu video pentru MetalTrails.com.

Muzicianul a vorbit despre stilul de viata sex, drugs and rock’n’roll, despre greutatile prin care a trecut trupa HIM, despre accentul pus pe personalitatea sa si mai putin pe cea a celorlalti membri si despre multe altele.

Ville savura o sticla de Becks Blue, fara alcool si a tinut sa puncteze acest lucru pentru ca fanii sa nu aiba indoieli.

„Beau Becks Blue, fara alcool. Ajuta inaintea show-urilor”, a declarat artistul care a spus ca nu mai consuma alcool decat foarte rar si intotdeauna dupa show-uri.

Cat despre sex, drugs and rock’n’roll, Valo a fost vehement.

„Asta se intampla mai mult in anii 70, 80. Noi am ratat acea perioada”, a glumit muzicianul, care a spus ca accentul in HIM nu s-a pus niciodata pe aceste elemente, chiar daca s-au intamplat excese.

In legatura cu faima sa, vocalistul a declarat ca este firesc ca solistii si chitaristii sa primeasca mai multa atentie, intrucat, de regula, ei sunt si compozitorii pieselor.

„Este normal ca lumea sa vrea sa vorbeasca mai mult cu cei care compun muzica dar exista si foarte multe motive ascunse cum ar fi, de exemplu, disponibilitatea. Costa foarte mult sa aduci toti membrii unei trupe in studio pentru un interviu asa ca, de obicei, mai ales la inceput, eu eram cel care calatorea si facea interviurile, in timp ce baietii lucrau la piese”, a spus Valo, dezvaluind un motiv mai putin cunoscut al faimei sale.

„Incet, incet, lumea s-a obisnuit ca eu sa fiu cel care vorbeste, asa ca s-a apelat mai mereu la mine pentru treburi cu presa”, a spus, amuzat, Valo.

Urmareste videoclipul mai jos:

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*