Formatia Shadowsail sarbatoreste 10 ani de activitate

Formatia Shadowsail marcheaza 10 ani de activitate printr-un concert-eveniment in data de 16 noiembrie 2013 in Irish&Music Pub, destinatia de referinta a undergroundului clujean.

“Pregatim o seara de exceptie alaturi de prietenii nostri din trupele Sinfold si Scars of a Story, cu momente speciale, concursuri si colaborari inedite care sa aduca publicul mai aproape de noi.” spune Cristian Cristea, chitarist in formatia Shadowsail.

“Acest concert este, dincolo de toate, o sarbatorire a relatiei de prietenie dintre membrii trupei, si vrem ca aceasta prietenie sa o impartasim cu toti cei care vor dori acest lucru. Evenimentul va depasi conceptul clasic de concert si surprizele pe care le-am pregatit vor dovedi asta.” Razvan “Bobby” Moca, tobar in formatia Shadowsail.

Shadowsail este o trupa de extreme melodic metal din Cluj-Napoca; a urcat pe scena alaturi de nume grele din sfera metal internationala, precum Overkill (SUA), To/Die/For (Finlanda),
Orphaned Land (Israel), Legacy of Hate (Austria), Korozy (Bulgaria), dar si din tara, Negura Bunget, Guerrillas, NOM, Indian Fall, Vespera, Voices of Silence.

Dupa o intrerupere de aproape 4 ani a activitatii concertistice, Shadowsail revine pe scena in 2013 si, ca o confirmare, participa si castiga locul 2 la consacratul festival Posada Rock.

Concertul incepe la ora 20:00

Bilet intrare 10 RON, se achizitioneaza la fata locului

Invitati: formatiile clujene Sinfold si Scars of a Story


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*