Dovada sau o simpla notita? Afla ultimele cuvinte ale lui Kurt Cobain despre Courtney Love

803 vizualizări

Au trecut 20 de ani de la moartea idolului grunge Kurt Cobain si fanii acestuia inca nu si-au gasit consolarea.

Se pare ca felul in care artistul a parasit aceasta lume nu le permite admiratorilor sai sa faca pace cu decesul acestuia.

Ultimele intamplari legate de artist par sa reaprinda flacara indoielii cu privire la cauza mortii lui Cobain. Documentarul „Soaked In Bleach”, care se va lansa curand, postuleaza ideea ca muzicianul a fost ucis, si nu de oricine, ci chiar de sotia sa.

Acum, Politia din Seattle a facut public un biletel gasit in portofelul artistului, in momentul descoperirii cadavrului. Notita a fost arhivata ca dovada si nu a fost dezvaluita niciodata.

Publicarea notitei are loc in contextul revederii detaliilor cazului Cobain, initiativa luata de Politia din Seattle din cauza interesului public crescut fata de decesului muzicianului, starnit de aniversarea a 20 de ani de la trecerea sa in nefiinta.

Hartia pe care este scris mesajul nu este datata, dar face niste comentarii vitriolice la adresa lui Courtney Love, fosta nevasta a lui Cobain.

Iata cum arata notita in original. Si, dedesubt, puteti citi continutul ei.

Kurt Cobain Note(Credit: CBS News)

„Do you Kurt Cobain take Courtney Michelle Love to be your lawful shredded wife even when she’s a bitch with zits and siphoning all yr money for doping and whoring…” (traducere: Kurt Cobain, o iei de nevasta pe Courtney Michelle Love, sa-ti fie sotie sfasiata chiar daca este o tarf* cu cosuri si iti rade toti banii pe droguri si curvasarie?)

Cuvintele lui Kurt sunt surprinzatoare, deoarece, daca este sa credem in autenticitatea scrisorii de sinucidere a artistului, acesta o numea pe sotia sa „o zeita care emana ambitie si empatie”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*