Gene Simmons (KISS) nu este de acord cu faima lui Kurt Cobain

Gene Simmons de la KISS a stat de vorba cu cei de la Team Rock Radio si le-a facut niste declaratii care vor supara multi fani Nirvana.

Artistul vorbea despre starea precara a industriei muzicale si despre lipsa de dorinta a tinerilor de a plati pentru muzica.

„Internetul este un experiment fascinant, dar, in ultima vreme, s-a ajuns la o situatie foarte trista pentru formatiile noi. Nu vor mai exista formatii ca Beatles, Prince sau Kiss pentru ca nu exista un sistem de sprijin. Nu mai exista case de discuri pentru ca tinerii s-au decis ca pot sa descarce ilegal muzica, evitand sa-i plateasca artistului ceea ce i se cuvine”, a declarat Simmons.

El a continuat prin a numi figuri emblematice ale fiecarei ere muzicale.

„Din 1984 incoace, numeste un superstar care sa fie mai mare decat muzica sa, nu doar o persoana care a inregistrat un album sau doua, ci un nou Queen sau AC/DC. Nu poti numi nici macar un singur asemenea superstar!”, a concluzionat Simmons.

Cat despre Kurt Cobain, Simmons a spus:

„Kurt Cobain? No, asta inseamna doua albume. Nu este suficient. Amy Winehouse? Iarasi, un album sau doua. Ce? Daca ai murit, inseamna ca esti un icon? Nici vorba!”, a declarat basistul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*