Ozzy Osbourne: „Am fost un tata oribil si un sot abuziv”

Ozzy Osbourne trece printr-o perioada de reevaluari existentiale. Cel putin asta putem deduce din ultimele sale declaratii pentru Classic Rock Magazine.

Muzicianul a spus ca a-si cere scuze nu va fi niciodata suficient pentru a-i impaca pe toti oamenii pe care i-a ranit de-a lungul anilor.

Cu toate acestea, artistul a simtit nevoia sa-si ceara scuze, in principal de la fosta sa nevasta si de la actuala, temperamentala si curajoasa Sharon Osbourne.

„Am fost un tata oribil, un sot abuziv, am avut un ego de dimensiunea Indiei. Este inutil sa-mi cer scuze pentru ca nu as putea sa o spun de suficiente ori incat sa impac toti oamenii pe care i-am ranit. Tot ce pot face este sa raman ‘curat'”, a declarat Ozzy, care a avut o recadere in 2012, cand s-a apucat din nou de alcool si de droguri.

Ca urmare a acestui gest, Sharon i-a vandut toate masinile, dupa ce a aflat ca muzicianul conducea baut. Apoi, femeia l-a parasit pe Ozzy care, ulterior, si-a dat seama ca daca nu inceteaza, va pierde tot ce ii este drag.

Astfel, Ozzy a renuntat inca o data la droguri si la alcool.

„Nu am nicio scuza pentru ca m-am apucat din nou de baut. Sunt un alcoolic. Intr-o zi, te uiti pe geam si vezi ca este o zi frumoasa si stii pur si simplu ca nimic nu va interveni intre tine si o bere. Apoi aluneci pe panta nebuniei si te tarasti pe jos, dorindu-ti sa nu mai existe nicio zi insorita. Daca nu ar fi Sharon si intalnirile la AA, nu stiu ce m-as face. Ea stie ca este o boala si ma ajuta dar nimeni nu il poate vindeca pe dependent decat dependentul insusi”, a concluzionat cu intelepciune Ozzy.

Noi ii uram multa sanatate muzicianului care, de curand, a declarat ca nu are nimic impotriva realizarii inca unui disc Black Sabbath. Poate de data aceasta materialul il va avea protagonist si pe instrainatul tobosar Bill Ward, asa incat sa asistam la o reala reuniune BS.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*