Portretul lui Ozzy Osbourne din Birmingham

Ozzy Osbourne Mural, Birmingham 2022
Ozzy Osbourne Mural, Birmingham 2022

Potrivit Birmingham Mail, artistul Robbie Jeffcott a petrecut cincisprezece ore desenând un portret al lui Ozzy Osbourne.  Acesta a fost finalizat recent la Custard Factory, un creativ complex de spații de lucru digital, care include magazine independente, cafenele și baruri. Clădirea se află pe locul a ceea ce a fost Fabrica Bird’s Custard de pe High Street, Deritend, în zona Digbeth din centrul Birminghamului, Anglia.

Robbie a vorbit despre motivul pentru care a ales să picteze o pictură murală înfățișându-l pe Ozzy Osbourne. „Cu adevărat pictez doar oameni pe care îi admir. El (Ozzy) este o legendă vie, probabil cel mai cunoscut muzician iconic, venit din Birmingham.

„Este bine pentru mine faptul că oamenii trec pe lângă ea și fac fotografii pentru a mă eticheta pe Instagram. Am primit doar feedback pozitiv în legătura cu acest mural.”

Jeffcott a distribuit mai multe „videoclipuri din timpul realizării” portretului său cu Ozzy, în postarea de pe Instagram.

În urmă cu mai bine de trei ani, Ozzy a vorbit despre mândria de a se fi născut în Birmingham.  Prințul Întunericului declara că nu a încercat niciodată să scape de rădăcinile sale din Birmingham.

El a spus: „Ei bine, orice cred oamenii despre mine – deși nu am șansa să merg să văd Birmingham foarte des – nu am încercat niciodată să-mi ascund accentul. Și nici nu am negat niciodată că sunt din Birmingham.

„Sunt atât de mândru de ceea ce am făcut cu viața mea. Este incredibil. Nu renunța la visurile tale, pentru că știi ce? Din când în când, ele devin realitate.” El a adăugat: „Sunt doar un tip din Birmingham. Un tip care a fost binecuvântat să fi avut fani atât de dedicați de-a lungul carierei mele”.

Din începuturile modeste ale anilor 1960, în Aston, Birmingham, Anglia, Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler și Bill Ward au creat Black Sabbath, forjând la rândul lor un nou sunet, o nouă estetică și o nouă cultură muzicală – heavy metal.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*