Blind Guardian se implică în acte caritabile

262 vizualizări

Formația BLIND GUARDIAN nu este doar una dintre cele mai apreciate trupe de power-metal din lume ci și una dintre cele mai mărinimoase!

Trupa germană a scos la licitație o chitară acustică, modelul Epiphone FT 350, semnată de toți membrii. Fondurile obținute de pe urma vânzării instrumentului vor merge spre o fundație caritabilă numită „O inimă pentru copii!”.

”Ein Herz Fur Kinder” este una dintre cele mai mari organizații din Germania și se ocupă de ajutorarea copiilor bolnavi, săraci sau orfani.

Mai multe informații despre licitație AICI.

Va reamintim ca inca va mai puteti procura bilete la pretul promotional de 87 de lei via Pay Pal sau direct de la sediul Promusic Events si Maximum Rock din Bucuresti, strada Traian Demetrescu numarul 9, sector 3. Restul biletelor disponibile in retelele de specialitate pot fi achizitionate la pretul de 95 de lei, pana pe data de 14 mai inclusiv.

La „Romanian Rock Meeting Club Day”, din Colectiv, accesul se va face pe baza biletului la Romanian Rock Meeting. Acesta va fi preschimbat intr-o bratara pe care purtatorul este obligat sa o pastreze, deoarece doar pe baza acesteia se va face accesul pe data de 15 mai 2015, la Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Pentru cei care nu doresc sa participe la prima zi a evenimentului, accesul in data de 15 mai se face direct pe baza de bilet de intrare.

Poster Romanian Rock Meeting 7

ATENTIE! Cei care isi scot bratara si se prezinta la Arenele Romane doar cu biletul rupt, sau fara acesta NU vor putea intra la spectacol. Intrarea se face doar pe baza acestei bratari, sau dupa caz, pe baza biletului in forma lui intreaga.

Astfel, cei care si-au cumparat deja bilet la eveniment, se pot prezenta fara alte formalitati si pe data de 14 mai la „Club Day”. Aceia care urmeaza sa isi cumpere, vor avea, la randul lor, acces gratuit la acest spectacol din Club Colectiv.

INFORMATII DESPRE BILETE:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment

– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Bilete Normale:

  – 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 – Sold Out!
  – 78 lei (18 euro) – Sold Out!
  – 87 lei (20 euro)  in perioada 27.02.2015 – 09.04.2015 Disponibile doar prin PayPal

  – 95 lei in perioada 10.04. – 14.05.2015 Disponibile in reteaua www.IaBilet.ro,  si in toata reteaua Eventim www.eventim.ro !
  – 110 lei in ziua evenimentului: 15.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

NU UITATI DE PACHETUL SPECIAL ROMANIAN ROCK MEETING + MAXIMUM ROCK FESTIVAL:

Anul 2015 este unul foarte bogat in evenimente rock! Deoarece este dificil pentru fani sa isi procure bilete la toate acestea, Promusic Events si Maximum Rock vin in intampinarea sustinatorilor concertelor live cu un pachet special de abonamente.

Astfel, exclusiv prin reteaua Eventim, rockerii vor putea sa achizitioneze pachetul Romanian Rock Meeting + Maximum Rock Festival care, la pretul de doar 145 de lei, le ofera acces la 2 evenimente, insumand 6 zile de spectacole. Prin acest pachet, fanii beneficiaza de un discount de 25% din pretul biletului la fiecare dintre cele doua evenimente.

S-au pus in vanzare un numar limitat de 100 de pachete speciale, disponibile la ACEST LINK.

Promusic Events si Maximum Rock doresc ca un numar cat mai mare de admiratori ai acestui gen de muzica sa isi permita sa ia parte la evenimentele lor favorite. Prin pachetul pus la dispozitie, melomanii vor avea ocazia sa ia parte la concerte precum Epica, Annihilator, Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt, Tiarra, Krepuskul, Crimena, Gothic si altele, care urmeaza sa fie confirmate in cel mai scurt timp, sustinute de formatii internationale de top.

Reamintim ca pretul pentru un bilet normal la Romanian Rock Meeting este de 95 lei iar acesta poate fi achizitionat de la acest LINK. Fanii isi mai pot procura inca bilete la pretul special de 87 lei doar de la sediul Maximum Rock si Promusic Events de pe Strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti si via Pay Pal.

Cat despre Maximum Rock Festival, in momentul de fata, prin retelele aferente, biletele pot fi procurate la pretul de 99 lei. La sediul nostru si via Pay Pal acestea pot fi procurate pentru suma de 89 lei. Cu toate acestea, odata cu expirarea perioadei actuale de taxare, pretul va creste. 

Mai multe informatii AICI

Poster Facebook Maximum Rock Fest Nou

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*