Blind Guardian dezvaluie setlistul de la Metal Hammer Awards Germany

157 vizualizări

Formatia BLIND GUARDIAN a anuntat setlistul special pe care il va canta cu ocazia prestigioaselor premii Metal Hammer Awards Germany.

Trupa a fost invitata sa sustina un recital in calitate de headliner la celebra ceremonie, cea mai importanta din Germania, pe segmentul metal.

Show-ul va avea loc pe data de 12 septembrie 2014. Piesele interpretate pot fi gasite mai jos.

Majesty
Lost in the Twilight Hall
Traveler in Time
Lord of the Rings
Bright Eyes
Nightfall
Fly
Wheel of Time
Barbara Ann

Reamintim ca BLIND GUARDIAN va sustine un concert special la editia din 2015 a evenimentului Romanian Rock Meeting, care va avea loc pe data de 15 mai 2015. Din motive care nu tine de organizatori,  Romanian Rock Meeting se va desfasura pe aceasta data (15.05.2014), in loc de 17 mai, cum era programat initial.

Schimbarea vine si in sprijinul persoanelor din alte localitati care isi doresc sa ajunga la eveniment.15.05.2015 pica vinerea iar ziua urmatoare este libera, ceea ce face deplasarea spre casa mai convenabila.

Romanian Rock Meeting este la a treia editie si, in anii precedenti, a adus in Romania nume importante ale scenei internationale, ca Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012). 2015 reprezinta anul comeback-ului Romanian Rock Meeting, care promite sa le ofere fanilor din tara, si nu numai, ocazia de a se intalni cu formatii iubite de fani si apreciate de criticii de specialitate.

In 2015, rolul de headliner ii va reveni indragitei formatii germane BLIND GUARDIAN,  creditata drept intemeietoare a power-ului si slavita ca una dintre trupele care a facut istorie.

Pe langa Blind Guardian, pe scena Romanian Rock Meeting vor urca si alte formatii importante si iubite. Acestea vor fi anuntate in perioada care urmeaza.

Cei care si-au procurat bilete pana in acest moment trebuie sa stie ca acestea sunt valabile fara alte formalitati. Cat despre cei care vor sa returneze biletele, o pot face in termen de maxim 30 de zile.

Pentru cei care doresc sa-si achizitioneze din timp bilete (la preturi special), acestea sunt disponibile atat prin PayPal cat si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro):

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment
– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

NOU! Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:

– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal

– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket (2 rates)

Plata integrala a biletelor VIP se face, ca si pana acum, doar prin sistemul PayPal.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket


Bilete Normale disponibile si in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro
  – 69 lei /(15.5 euro) /  pana la data de 31.08.2014)

Romanian Rock Meeting – Normal Ticket

  – 78 lei / pana la data de 31.10.2014 (disponibile si prin reteaua Eventim)
  – 87 lei / in perioada 01.11.2014 – 31.03.2015
  – 95 lei / in perioada 01.04. – 16.05.2015
  – 110 lei / in ziua evenimentului: 17.05.2015

   Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*