Biletele promotionale la Romanian Rock Meeting, la un pas de epuizare! Ultimele bucati disponibile

234 vizualizări

Dupa ce am anuntat ca s-au suplimentat biletele promotionale la Romanian Rock Meeting (Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt si to be announced) cu 100 de bucati, fanii s-au mobilizat, asa incat au ramas doar jumatate dintre acestea!

Dupa ce biletele ramase vor fi epuizate, se va trece la urmatoarea schema de pret, dupa cum poate fi vazut mai jos.

BLIND GUARDIAN a lansat cel de-al 10-lea album de studio, intitulat „Beyond The Red Mirror”! Formatia va prezenta oficial discul si in Romania, pe data de 15 mai 2015.

Fiecare dintre cele 9 discuri ale formatiei s-a clasat pe locuri fruntase in topurile germane si internationale. Vanzarile albumelor nu au fost niciodata sub cateva sute de mii, Blind Guardian fiind una dintre cele mai distribuite trupe germane ale tuturor timpurilor.

„Cu fiecare lansare, vrem sa trecem la un nivel si mai inalt”, a explicat solistul Hansi Kürsch, promisiune de care formatia s-a tinut cu sfintenie.

Penultima lansare discografica a formatiei este „At The Edge Of Time”, care a ajuns si in Top 200 Billboard, dar si in topurile din Canada (locul 18).

Orden Ogan, la randul sau, a scos noul material, „Ravenhead” pe data de 16 anuarie! Asemenea discului Blind Guardian, si acesta va beneficia de o lansare oficiala la Bucuresti, in cadrul Romanian Rock Meeting.

Orden Ogan sunt considerati unii dintre cei mai de seama continuatori ai power-metalului. Pana acum, formatia a sustinut concerte la cele mai importante festivaluri din lume, printre care Wacken Open Air, ProgPower USA, Made of Metal Festival in Cehia si multe altele.

In perioada care urmeaza, vom anunta o noua trupa asa ca fiti pregatiti pentru surprize placute!

Romanian Rock Meeting este la a treia editie si, in anii precedenti, a adus in Romania nume importante ale scenei internationale, ca Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012). 2015 reprezinta anul comeback-ului Romanian Rock Meeting, care promite sa le ofere fanilor din tara, si nu numai, ocazia de a se intalni cu formatii iubite de fani si apreciate de criticii de specialitate.


Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe
www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment

– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket


Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket (2 rates)

Bilete Normale:
  – 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 – Sold Out!
  – 78 lei (18 euro) – 50 de bilete (disponibile si prin reteaua Eventim) Disponibile!

  – 87 lei (20 euro)  in perioada 27.02.2015 – 31.03.2015 Indisponibile momentan!
  – 95 lei in perioada 01.04. – 16.05.2015 Indisponibile momentan!
  – 110 lei in ziua evenimentului: 17.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

 

   Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*