Castiga 5 invitatii la Romanian Rock Meeting 2015

416 vizualizări

Pe data de 15 mai 2015 are loc, la Arenele Romane, unul dintre cele mai importante evenimente metal ale primvaverii.

Este vorba despre Romanian Rock Meeting, care va prezenta publicului roman un concert special al titanilor power-metalului Blind Guardian, precum si prestatii ale unor nume importante, ce vor fi anuntate in curand.

Dirty Shirt este prima trupa locala confirmata la Romanian Rock Meeting si a promis deja un spectacol de zile mari, bucurandu-se ca are ocazia sa imparta scena cu Blind Guardian.

1 – Cumparati-va un bilet la Romanian Rock Meeting 2015 si trimiteti-ne codul de bare pe adresa: concurs@maximumrock.ro, insotit de nume si prenume. La subiect treceti: Romanian Rock Meeting.
* Toti cei care si-au achizitionat prin Pay Pal biletul trebuie sa trimita prin mail doar numele si prenumele, fara cod de bare. Subiectul ramane Romanian Rock Meeting.
2 – Dati LIKE paginii de Facebook Romanian Rock Meeting
3 – Dati SHARE postarii de DUPA ACEST LINK.

Nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 


Romanian Rock Meeting este la a treia editie si, in anii precedenti, a adus in Romania nume importante ale scenei internationale, ca Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012). 2015 reprezinta anul comeback-ului Romanian Rock Meeting, care promite sa le ofere fanilor din tara, si nu numai, ocazia de a se intalni cu formatii iubite de fani si apreciate de criticii de specialitate.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Amanunte despre pretul biletelor AICI.

CASTIGATORI:

1. Kiss Aurel
2. Maria Bogariu
3. Tudor Andrei Tanase
4. Marius Parcalab
5. Mihaela Andreea Cocis

Invitatiile se ridica in ziua concertului, de la casa de bilete, pe baza unui act de identitate!

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*