Bloodway – „Free Ends” (videoclip nou)

307 vizualizări

„Free Ends”, noul videoclip al formatiei bucurestene BLOODWAY, poate fi vizionat mai jos.

Bloodway s-a nascut in iulie 2013, din dorinta a trei muzicieni: Costin Chioreanu (chitara, voce), Alex Ghita (tobe) si Mihai Andrei (bas) de a combina experienta acumulata in trecut cu dorinta de a-si depasi granitele expresivitatii artistice. Numele Bloodway defineste drumul initiatic pe care oricare dintre noi il poate experimenta, sub divesre forme, pe parcursul vietii.

Motivul pentru care totul a fost tinut in secret, incepand de la simpla existenta a trupei pana la informari noi privind demersul creativ, a fost simpla dorinta a membrilor de a oferi publicului direct rezultate si de a ignora complet aspectele sociale pe care existenta unei trupe le poate implica. 

Costin Chioreanu a declarat: „Am fost total concentrati in a ne descoperi pe noi impreuna ca formatie si in a scoate ce este mai bun din aceasta alaturare de forte creative. Asa ca nu am facut decat sa ne izolam in sala de repetitii si sa uitam tot ceea ce tine de lumea inconjuratoare dincolo de usa. Scopul nostru a fost cel de a crea un material de debut extrem de coerent si puternic, atat muzical cat si emotional. Pana si prietenii nostrii apropiati nu au avut habar de existenta noastra ca trupa, pana astazi.”

In septembrie 2013, Bloodway a inregistrat in sala de repetitii un demo live, care a fost trimis catre o singura casa de discuri, aceasta fiind I, Voidhanger Records, din Italia.

Impreuna cu producatorul Marius CostacheBloodway a intrat in noiembrie 2013 in Next Dog Studio pentru a inregistra materialul de debut, intitulat „Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon”, care va lansat oficial, sub forma de CD, de I, Voidhanger Records la inceputul anului 2014.

Bloodway vor celebra lansarea discului de debut, intitulat „Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon” printr-un concert special, in data de 27 februarie 2014. Spectacolul va avea loc in clubul Question Mark din Bucuresti.

Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 20:30 iar concertul va incepe la ora 21:30. Pretul biletului este de 15 lei si se vor putea achizitiona direct de la club, incepand cu data de 27 ianuarie pana in ziua concertului. Numarul biletelor este limitat la 70.

Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon tracklist:

01. I Am A Drop Of Water In An Ocean Of Stars (intro)
02. The Skeleton Key
03. Free Ends
04. Eye Service Collapse
05. Sunstone Voyager And The Clandestine Horizon


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*