Breathelast va cânta alături de White Walls la București

Breathelast
353 vizualizări

Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls va lansa al treilea album oficial numit “Grandeur”  pe 23 Octombrie. Pe 24 Octombrie White Walls va susține concertul de lansare în Quantic Club, București (informații Aici), la care invitată  este formația Breathelast.

Evenimentul va respecta toate restricțiile impuse de autorități, fapt pentru care au fost puse în vânzare un număr limitat de bilete. Acestea se pot achiziționa exclusiv de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Early Bird: 60 lei (preț redus pentru primele 50 de bilete) – Sold Out!
Presale: 70 lei (preț redus până la data de 23.10.2020)
Normal: 80 lei (în ziua evenimentului – 24.10.2020)

 

Breathelast este o formație de rock / metal cu diverse influențe, din Constanta – București, fondată în 2010, cu radăcinile multor altor proiecte locale la bază. Dorința trupei de a cânta și de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o rețetă anume și de a baza „sound” ul trupei pe trăirea naturala a membrilor formației, până la abordarea în limba româna a unor nuanțe diferite, față de ce erau obisnuiți să livreze. Materialul „Maluri” ia astfel naștere, sub tutela Universal Music România, marcând un nou episod în evoluția Breathelast, urmând și alte piese în limba română, precum „Monstrul” , „Ascuns în pereți” și „Îmi Lipsesc”.

După lansarea primul LP (2018), Breathelast se reinventează și acustic, cu o nouă formulă în care este prezentă Flora Pop (vioară), pentru viitoarele angajamente unplugged ale formației.
Trupa lucrează momentan la primul LP integral în limba română, (material de pe care au fost lansate deja 3 piese pe internet, ”Fuga”, ”Furtuna” și ”Revolta”) cu ajutorul LowBass5 Studio din Deva.

Breathelast înseamnă:
Mihai – voce
Hertzu – tobe
Adrian – bass
Ionut – chitară
Flora pop – vioară (formula acustică)

Breathelast streaming/download link:
https://breathelast.lnk.to/ThisIsBreathelast
Single noi:
https://Breathelast.lnk.to/Fuga
https://Breathelast.lnk.to/Furtuna
https://Breathelast.lnk.to/Revolta
Albume:
https://Breathelast.lnk.to/Breathelast
https://Breathelast.lnk.to/TheFlood
https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts

+++ toata discografia spotify:
https://smarturl.it/breathelastspotify

Official Breathelast media:
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
Spotify: http://smarturl.it/breathelastspotify
https://www.instagram.com/breathelast/

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Despre eveniment basistul Șerban spune: “Suntem mai mult decât încântați să putem împărți cu voi data în care veți putea asculta noul nostru album, “Grandeur” . Pe lângă asta, avem încă de acum piele de găină când ne gândim că pe 24 Octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni (!). Am pus enorm de mult „din noi” în acest album și sperăm că experiența “Grandeur” live va fi și pentru voi cum o să fie pentru noi, și că ne vom regăsi în Quantic în număr cât de mare ne va permite legea.”

White Walls:
Alexandru-Eduard Dascălu (Dasu) – chitară
Eugen Brudaru – voce
Șerban-Ionuț Georgescu – bas
Theo Scrioșteanu – tobe

Urmărește  primul single extras de pe acest nou material discografic, intitulat “Starfish Crown”, aici.

Un interviu foarte interesant cu formația White Walls puteți urmări mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*