BZN – Concert de Craciun

Anul acesta pe 6 decembrie, bucurestenii primesc un cadou special de Mos Nicolae: indragita trupa BZN revine pe scena Salii Palatului cu un concert special.
[…]
Desi au fani in intreaga lume, la Bucuresti membrii trupei BZN s-au simtit ca acasa. Au avut sansa sa vada o mica parte din Bucuresti si asteapta acum cu nerabdare sa revina in decembrie si sa traiasca alaturi de fanii romani magia sarbatorilor de iarna. Daca in cadrul celor doua spectacole i-au incantat pe romani cu melodiile care i-au facut celebri, pentru spectacolul din 6 decembrie olandezii pregatesc multe surprize. De la vestimentatiile spectaculoase, lumini si decoruri, pana la playlist-ul din care nu vor lipsi piese specifice sarbatorilor de iarna precum: „Gingle Bells”, „I’m Dreaming of a White Christmas”, „Let it Snow”, olandezii de la BZN ne promit o seara magica.
Dar cum surprizele nu pot fi dezvaluite in totalitate, nu mai ramane decat sa asteptam rabdatori ca Mos Nicolae sa ne aduca in ghete un bilet la BZN!
Cum iarna isi intra in drepturi, iar ghetele sunt la indemana, biletele pentru concertul de Mos Nicolae se pot achizitiona de azi 30 octombrie din urmatoarele puncte de vanzare: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor, Magazinele Vodafone, Germanos, Magazinele Domo, dar si din Oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro. Online, acestea se pot achizitiona de pe www.Biletoo.rowww.BLT.rowww.Bilet.rowww.MyTicket.rowww.Bilete.rowww.Eventim.ro.
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 300 lei Categoria VIP
– 250 lei Categoria 1
– 200 lei Categoria 2
– 150 lei Categoria 3
– 100 lei Categoria 4
– 50 lei Categoria 5

Sursa: Comunicat Project Events


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*