Cage The Elephant – Melophobia

284 vizualizări

O formatie cu un sound unic pe piata contemporana de rock modern este CAGE THE ELEPHANT care se trage din traditia alt-rock-ului ultimilor 20 de ani.

Noul disc al grupului american, intemeiat in 2006 in Kentucky, intitulat „Melophobia”, este rezultatul unui amestec original de „tropi” sonici alt-rock cu soul, new-wave, chitare agresive & „zdranganitoare”, plus o productie fara pata pentru acest gen.

Intalnim pe album influente din zona Nuggets, Pixies, The Kills si The Strokes, precum si o colaborare cu Alison Mosshart, insasi solista The Kills („It’s Just Forever”).

Materialul este dedicat tuturor celor care isi doresc un substitut contemporan pentru alt-rock-ul „cool” de la inceput. Aranjamentele sunt impecabile, sunetul original si fara gres iar compozitiile complexe, dar atragatoare.

Melodiile dulci contrasteaza placut cu orchestratia deseori abraziva („Take It Or Leave It”). Cu toate acestea, nu lipsesc piesele tandre, ca „Cigarette Dreams” sau „Telescope”.  

„Melophobia” este un material foarte reusit, poate cel mai bun de pana acum al grupului american, care a mai scos „Cage The Elephant” (2008) si „Thank You, Happy Birthday” (2011).


Tracklist:
1.     „Spiderhead”       
2.     „Come a Little Closer”       
3.     „Telescope”       
4.     „It’s Just Forever” (featuring Alison Mosshart)     
5.     „Take It or Leave It”       
6.     „Halo”       
7.     „Black Widow”       
8.     „Hypocrite”       
9.     „Teeth”       

10.     „Cigarette Daydreams”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*