Carcass – „The Master Butcher’s Apron” (piesa noua)

164 vizualizări

Legendara formatie de death metal CARCASS a semnat un contract cu cei de Nuclear Blast Records pentru a lansa urmatorul lor album intitulat „Surgical Steel”.

Acest nou material a fost realizat in colaborare cu celebrul producator Colin Richardson (Fear Factory, Machine Head, Napalm Death, Slipknot, Bullet For My Valentine) si a fost masterizat de Andy Sneap (Megadeth, Accept, Exodus, Testament).

„The Master Butcher’s Apron”, o noua piesa extrasa de pe acest material, poate fi ascultata mai jos. De asemenea, mai jos puteti gasi coperta viitorului disc.

Noua formula Carcass consta in chitaristul Bill Steer, basistul Jeff Walker, bateristul Dan Wilding (Aborted, Trigger The Bloodshed) si chitaristul Ben Ash (Pig Irön, Desolation, Liquefied Skeleton).

„Cred ca noul material este spatiul lipsa dintre al treilea si al patrulea album, dar presarat cu putin mai mult groove.” a descris Jeff Walker noul disc.

Intr-un interviu din mai 2012, fostul chitarist Carcass, Michael Amott, a marturisit: „Nu lucrez cu Carcass la acest moment. Din ce am auzit, se pare ca se lucreaza la ceva nou, dar nu cu mine, nu sunt inclus”

„Sunt foarte ocupat cu Arch Enemy, chiar si cu Spiritual Beggars si este foarte dificil pentru mine sa imi ocup timpul si cu o a treia trupa.”


Surgical Steel” tracklist 

01. 1985
02. Thrasher’s Abbatoir [feat. Kenneth „Ken” Owen]
03. Cadaver Pouch Conveyor System
04. A Congealed Clot Of Blood
05. The Master Butcher’s Apron
06. Noncompliance To ASTM F899-12 Standard
07. The Granulating Dark Satanic Mills
08. Unfit For Human Consumption [feat. Kenneth „Ken” Owen]
09. 316L Grade Surgical Steel
10. Captive Bolt Pistol
11. Mount Of Execution

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*