Ceitrei lansează Here I Am

Ceitrei- Here I Am
Ceitrei- Here I Am

Trupa Ceitrei din Arad lansează un nou single. Here I Am este, din punct de vedere muzical, o baladă rock puternic emoțională. Liric, îl găsim pe cântăreț pe marginea prăpastiei (psihic și fizic, după cum reiese din ultima strofă). Invocația este adresată cuiva din partea căruia poate veni salvarea: să fie o persoană iubită, să fie cineva de mai sus?

Producția piesei Here I Am beneficiază de straturile aurale suplimentare aduse la instrumente cu clape de invitatul trupei. 

Despre formația bănățeană cuvintele sunt de prisos, muzica vorbește de la sine. Este un trio de power-rock din Arad, cu un sound energic și original.

Ceitrei este o trupă compusă din: Ciprian Mateian – vocal & chitară, Sergiu Nădăban – tobe, Tiberiu Back – chitară bas. Invitat special: Adrian Alani – clape.

Ceitrei
Ceitrei

Câștigători ai Premiului I la Festivalul Posada Rock 2021, în același an în care s-au înființat, Ceitrei au lansat deja un album și au zeci de concerte la activ. Au fost invitați pe scenele festivalurilor Garana Rock The Wolves Festival, Rockfort Fest – Cetatea Şiria, Flex Fest Arad. Au făcut parte, de asemenea, din lista selectă de artiști care au participat la remarcabilul proiect „Rockul Carantinei”.

Nothing More este prima piesă de pe discul intitulat CI3 apărut în noiembrie 2021. Proaspătul videoclip al piesei cu același nume este practic al 2-lea oficial al trupei. Single-ul Falling for You a apărut în august 2020, odată cu videoclipul. 

VERSURI ( Here I Am)
Here I am, lost in this world
Alone with the road leading me to nowhere
Looking for a sign of life
To fill this void growing deep inside

But the words that I speak they remain concealed
And the world fades away in darkness
As I stand on the edge of sanity
Can you please, give me peace, can you take away this pain?!

Take me in and free my soul
Fill this bleeding heart with another sunrise
All I need is to feel your love
Make me feel alive and wash all the tears away

Here I am, a lonely song
A lonely cry unheard for so long
What’s a stone, in a field of bones

There’s a spark and it whispers “It’s easier
To give up and let it all go”
And the shine of a gun makes me take a step
But I shake, I’m awake, still here in this Hell!

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*