Sur Austru – „De Dincolo de Munte” (videoclip nou)

Sur Austru
Sur Austru

SUR AUSTRU, formaţie născută din foștii membri Negură Bunget, se pregăteşte să îşi lanseze primul album. Potrivit unui comunicat de presă, grupul a semnat deja cu casa de discuri Avantgarde Music din Italia, astfel că pe 10 septembrie va lansape albumul de debut, intitulat “Meteahna Timpurilor”.

“Acumulând inspiraţie şi emoţie din estetica naturii, din trecut şi din străvechi ritualuri, Sur Austru vă propune o călătorie atemporală prin peisajele mistice ale Transilvaniei. Albumul de debut «Meteahna Timpurilor» va stârni simţurile ascultătorului pe multiple dimensiuni, alternând riff-uri agresive, armonii mistice şi instrumente arhaice. Este strigătul de durere al naturii muribunde şi încercarea noastră disperată de a ne întoarce la origini, la esenţa valorilor primordiale”, se arată în cadrul comunicatului trupei.

Tot acolo se precizează că albumul a fost înregistrat în Joy Live Sound Studios Arad, Dreamsound Studios Arad şi DSPro Studios Timişoara. Producător este Tibor Kati, de mixaj s-a ocupat Sergiu Nadaban, iar de masterizare Roberto Siggia (L’ossario Studios Torino). Albumul se va lasa sub forma de CD, dublu LP şi Digital.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*