Gabriel „Negru” Mafa, bateristul Negură Bunget, a decedat

Negru2
36.852 vizualizări

Tibor Kati, solistul și chitaristul formației timișorene Negură Bunget, a anunțat pe pagina sa personală de Facebook moartea bateristului Gabriel „Negru” Mafa.

Acesta a adeclarat: „Cu durere în suflete, va informăm despre moartea prietenului şi colegului nostru, Gabriel Mafa „Negru”, care a murit astăzi, 21 martie 2017, la vârstă de 42 de ani. Regretăm profund încetarea din viaţă a omului care a clădit şi susţinut Negura Bunget, şi care s-a dedicat întreagă viaţă lucrurilor sacre din cultura noastră, aducând-o la viaţă prin muzică şi transmiţând-o diverselor generaţii de pretutindeni. Sperăm munca sa va continua  încânte şi consoleze pe aceia pe care i-a lăsat în urmă. Cu regret şi tristeţe, transmitem sincere condoleanţe familiei sale, şi acelora care l-au cunoscut şi l-au îndrăgit în această viaţă.

Motivele exacte ale decesului muzicianului nu au fost dezvăluite. Menționăm că Negură Bunget a concertat ultima dată în data de 19 martie 2017 în Varșovia, cu ocazia „Anniversary North European Tour”.

Condoleanțe familiei și celor apropiați care trec acum prin aceste momente atât de grele! (echipa Maximum Rock)


1 Comment on Gabriel „Negru” Mafa, bateristul Negură Bunget, a decedat

  1. Pacat. Un om cu un mare caracter, un vizionar. Unul din putinii oameni care stiau cum se face muzica. Sa speram ca trupa va continua insa.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*