Changing Skins/ 11.06.2017, Street Delivery, București

După o pauză concertistică și discografică utilizată pentru a-și împrospăta forțele creative, formația CHANGING SKINS și-a făcut comeback-ul în cadrul unui concert susținut cu ocazia evenimentului Street Delivery (9 – 11 iunie 2017), din București.

Trupa a urcat pe scenă în cea de-a treia zi a festivalului și a arătat că dorința sa de a se constitui în veriga lipsă a rockului alternativ autohton nu s-a ostoit deloc – și foarte bine că este așa!
Încă de la început, Changing Skins a avut intenția de a servi publicului o porție serioasă de rock curajos, potențat de sonoritățile moderne, cu influențe din universuri sonice diverse, precum electronica și indie. Grupul și-a menținut crezul și a revenit pentru a administra doza necesară de „vână” scenei alternative locale, pe alocuri prea cuminte.

Formația a terminat munca la noul album, intitulat „Coming of Age”, follow-up-ul materialului „Changing Skins”, lansat în 2012. Până acum, Changing Skins a dezvăluit videoclipurile pieselor „Restart, Reboot” și „Corporate Life”, care reprezintă, într-un fel, polii abordărilor stilistice pe care le vom regăsi pe „Coming of Age”.

În cadrul concertului din data de 11 iunie 2017, trupa a prezentat și noua componență, completată de toboșarul Dorian Cazacu (ex-AB4/ The Monojacks), care o înlocuiește cu succes pe Raluca Pascaru.

Din clipa urcării pe scenă și până la finalul show-ului, motorul rock care propulsează trupa a funcționat pe overdrive. Energia debordantă a grupului a captivat și publicul, care a intrat în jocul Changing Skins, dansând și fredonând versurile melodiilor deja cunoscute, precum „Ain’t Worth It”, „All I Need”, „Full of Dirt” sau „Friday Night Anthem„.
Formația nu a renunțat nici la cover-ul „You Spin Me Round” (Dead Or Alive), a cărui interpretare flamboaiantă este reprezentativă pentru bucureștenii de la CS.

Și pentru că noul album urmează să fie lansat, trupa a dorit să le prezinte ascultătorilor direcția acestuia. Trebuie spus că piesele alese spre a fi prezentate sunt confecționate în așa fel încât să ofere live-uri senzaționale, ceea ce ne face să credem că tot discul este perfect „cântabil”.

Coming of Age”, „Restart, Reboot”, „Corporate Life” și „Mister Lovejoy”, sunt variate din punct de vedere compozițional, sună bestial „pe viu” și arată că trupa s-a maturizat și a ajuns la un echilibru creativ optim, care le permite să dezvăluie adevărata față a rockului pe care îl profesează.

Toate melodiile au stofă de single și au potențialul de a suna foarte bine pe radio, lucru care cu siguranță îi va ajuta pe cei de la Changing Skins să își facă agenda dinamitardă cunoscută.

Băieții sună închegat, chimia dintre membri este evidentă, noile piese sunt solide iar ambițiile muzicienilor sunt mai mari ca niciodată, lucruri care, împreună, nu pot să ducă decât la succes. Le urăm, așadar, trupeților un „bine ați re-venit” sănătos și așteptăm cu nerăbdare lansarea discului „Coming of Age”.

Fiți cu ochii pe Changing Skins pe pagina lor oficiala de Facebook.

Urmăriți cele mai recente videoclipuri semnate de formație mai jos:


Click pe canalul de Youtube Changing Skins pentru a viziona mai multe clipuri.

Foto: Răzvan Goldstein


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*