Changing Skins / 13.10.2012, The Silver Church Club, Bucuresti

Lansarea primului album al formatiei CHANGING SKINS a fost sarbatorita cu fast rock’n’roll printr-un concert special care a avut loc pe data de 13 octombrie 2012. Primul material discografic, intitulat chiar „Changing Skins” este un festin electro-indie care contine 10 melodii moderne pline de carisma.

Pentru ca momentul aparitiei pe piata a primului disc este o ocazie memorabila si unica pentru orice muzician, cei de la Changing Skins au vrut sa marcheze evenimentul printr-un show incendiar, la propriu. Artistii nu au facut economie la efecte si au apelat la ajutorul artificiilor pirotehnice pentru a crea un spectacol inedit.

Rockul profesat de cei de la CS nu a fost singurul care a scos scantei, ci si scena care a luminat inimile inflacarate ale publicului cu jocul sau format din jerbe incandescente.

Formatia a vrut sa le multumeasca si reprezentantilor presei care au contribuit din plin la succesul Changing Skins. Astfel, jurnalistii au luat parte la o intalnire speciala cu membrii trupei si au servit un pahar de sampanie impreuna cu acestia.


Changing Skins    DSC2555
Concertul a inceput la ora 21:00 fix cu o explozie de flacari si cu imnica „Ain’t Worth It”. Trupa a cantat integral primul album, plus doua coveruri – „You Spin Me Round” (Dead or Alive) si „Suffragette City” (David Bowie).

Surpriza serii a fost melodia „Fragile„, o balada tandra de toamna oferita in prima-auditie, numai buna pentru zilele reci care se apropie. Cantecul va va incalzi cat ati clipi si va va oferi o alta perspectiva asupra muzicii energice si zapacite a celor de la Changing Skins, care isi dezvaluie astfel si latura sensibila.

Changing Skins    DSC2553Din repertoriu nu au lipsit clasicele „Baby„, „Deeper and Deeper” si „Perfect Foes„, care au facut senzatie in randul publicului. Trebuie remarcat ca acesta nu s-a sfiit sa isi procure, pe langa biletul de la intrare, si CD-ul formatiei. Foarte multi din cei care nu si l-au cumparat de la inceput, au dat fuga la finalul concertului pentru a pune mana pe propriul exemplar.

Nu este de neglijat nici aparitia scenica a membrilor trupei, care au aratat ca niste adevarate rock-staruri. Cu tinute realizate de designerii Florin Dobre (pentru Horatiu Ghibu, Stefan Mustata si Adi Cotoara) si Ana Spiridon (pentru Raluca Pascaru), muzicienii au dat dovada de profesionalism si in ceea ce priveste look-ul, o zona deseori neglijata de formatiile romanesti.

Changing Skins    DSC2567Changing Skins reprezinta una din cele mai in voga si talentate trupe din peisajul muzical autohton si suntem convinsi ca vor avea foarte multe reusite si in viitor. Momentan, trupetii se pregatesc pentru urmatoarele concerte care vor avea loc in diverse orase din tara. Ii veti putea vedea pe cei de la CS la Suceava, Iasi si Galati, unde vor concerta impreuna cu Alternosfera.

Cat despre Bucuresti, ciuliti urechile in luna decembrie, cand formatia va sustine noi cantari. Mai multe detalii vor aparea in curand.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*