Changing Skins a lansat videoclipul „Baby”

CHANING SKINS a lansat astazi un nou videoclip in exclusivitate pe Bestmusic.ro aici. De aceasta data a fost aleasa piesa „Baby”

Piesa apartine primului material discografic, numit „Changing Skins”, care a fost lansat pe 13 octombrie 2012 printr-un concert in clubul The Silver Church.

Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop’n’roll, o combinate intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock’n’roll si este compusa din Horatiu Ghibu – voce (ex: Briefcore, Klon, Rain District), Stefan Mustata – chitara, programming (ex: Frozen Dusk), Adi Cotoara – bas (ex: Lotul National De Hardcore) si Raluca Pascaru – tobe (ex: Loredana Groza).

„Changing Skins” a fost lansat in varianta CD-digipack, include 10 piese si doua videoclipuri, distribuit de A & A Rec.

In prezent, trupa are deja in lucru cel de-al doilea album.

Tracklist-ing „Changing Skins”:

1. Ain’t Worth It
2. Baby
3. Use ME
4. Lady Hoax
5. Deeper And Deeper
6. The Friday Night Anthem
7. Fragile
8. Perfect Foes
9 Hot Core
10 The Road
11. Ain’t Worth It (videoclip)
12. Deeper And Deeper (videoclip)

Reamintim ca dupa concertul excelent sustinut cu ocazia lansarii primului material discografic (13 octombrie 2012, The Silver Church Club, Bucuresti), bucurestenii de la CHANGING SKINS se pregatesc pentru un nou show in capitala. De aceasta data locul ales este Kulturhaus, iar data este 13 decembrie 2012.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*