Axl Rose, atac dur la adresa ucigasilor girafei Marius

Autoritatile de la Gradina Zoologica din Copenhaga, Danemarca, au luat o decizie teribila, care a socat si dezgustat o lume intreaga.

Un pui de girafa a fost ucis prin impuscare in cap, apoi transat in fata a zeci de copii veniti la Gradina impreuna cu parintii sau profesorii lor. Dupa ce cadavrul animalului a fost sfartecat sub ochii micutilor, bucati din acesta au fost aruncate leilor, care s-au infruptat din starv.

Desi mii de oameni au semnat o petitie prin care implorau autoritatile sa lase animalul in viata iar un american bogat s-a oferit chiar sa cumpere vietatea pentru o suma astronomica, girafa, pe numele sau Marius, a fost ucisa.

Motivul este ca animalul era rezultat de pe urma cosangvinizarii – adica a imperecherii intre vietati inrudite. Este important de stiut ca Marius era perfect sanatos si nu prezenta semne de boli genetice.

Cum era de asteptat, si muzicienii au luat atitudine. Axl Rose, solistul trupei Guns N’Roses s-a declarat revoltat de gestul danezilor:

„Stati sa inteleg treaba asa cum se cuvine…Danezii au ucis un pui de girafa in varsta de 2 ani, l-au transat apoi l-au dat leilor (aparent sub ochii unor copii) pentru a evita cosangvinizarea, in loc sa ii gaseasca fiintei un loc…Poate ca aceasta este o problema mare in Danemarca – ma refer la cosangvinizare – dar nu vad cum i-a oprit asta pe membrii familiilor nobile daneze sa se f*ta intre ei”, a scris Axl pe Twitlonger.com. (N.R. Formularea ii apartine lui Axl Rose si nu redactorului).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*