Changing Skins, OneNightStand/ 28.11.2013, Panic Club, Bucuresti

Ieri, 28.11.2013, formatia bucuresteana CHANGING SKINS a oferit un show de exceptie, ultimul din acest an.

Trupetii se vor concentra de acum incolo pe crearea noului album, care va fi lansat in cursul lui 2014 si promite sa fie un follow-up strasnic dupa discul de debut „Changing Skins”, aparut in octombrie 2012.

Pe scena din Panic! Club, CS a urcat impreuna cu formatia sibiana OneNightStand, care si-a facut noi prieteni in randul rockerilor din Bucuresti, adepti ai sonoritatilor „high voltage rock’n’roll”.

Concertul a inceput in jurul orei 22, cand OneNightStand a dat startul unei prestatii energice si tonice. Irina Sasu, solista grupului, merita felicitari pentru „stage-persona” sa, plina de originalitate si carisma.

Timbrul vocal unic al Irinei s-a pliat foarte bine atat pe compozitiile proprii ale grupului, cat si pe coverurile inedite, intre care amintim „Make Me Wanna Die” de la formatia americana The Pretty Reckless. Piesa a uns sufletele pasionatilor de rock modern si a aratat ca artistii nostri sunt la curent cu „trendurile” muzicale din strainatate.

Onenightstand     DSC2344

OneNightStand a mai cantat si coveruri de la formatii ca Guns N’Roses sau Billy Idol. De alta, in timpul acestui cantec, Horatiu Ghibu, vocalul Changing Skins, s-a alaturat grupului sibian si a pus de un duet reusit cu Irina. Vocea adanca a lui Horatiu s-a potrivit cu natura languroasa a cantecului si a iesit un dezmat total!

Pe rand, ONS au prestat piesele lor: „Wild Ride”, „House Arrest”, „My Mistakes” care au facut furori in randul publicului care facea cunostinta cu energica formatie. Show-ul s-a incheiat cu „Six Six Sex”,un imn rock’n’roll puternic si cu „miez”, numai bun pentru chefurile zapacite la care se dedau rockerii.

Changing Skins    DSC2533

A venit randul Changing Skins iar trupetii nu au dezamagit! In forma maxima, ei si-au cantat hiturile, „Deeper and Deeper”, „Ain’t Worth It”, „Baby” si favorita multora „Lady Hoax”, dar au oferit si o mostra de cantece de pe viitorul material discografic. Este vorba despre „All I Need” si „Full Of Dirt”, care, cu siguranta, vor deveni piese de top.

Membrii trupei nu au ezitat sa faca un jam cu prietenii de la OneNightStand, spre deliciul publicului. Este o bucurie sa vezi doua grupuri tinere si in voga colaborand atat de frumos si nelansandu-se prinse in jocul rivalitatilor. Din amicitia solida dintre formatii a iesit un spectacol de zile mari, plin de pofta de viata si de rock de calitate.

Changing Skins    DSC2567 copy

Se simtea in aer un vag iz de melancolie, insa. Fiind ultimul concert al formatiei din acest an, fanii stiau ca urmeaza o perioada in care le va fi dor de Changing Skins. Cu toate acestea, Horatiu i-a consolat pe admiratori, promitandu-le ca trupa va reveni pe scena in cel mai scurt timp, si nu oricum, ci cu piese nou-noute, cu un disc fresh in „straita” si cu si mai mult „kinky, fetish, S&M”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*