Chitaristul Aerosmith vorbeste despre autobiografia sa!

In timpul unei conferinte cu reporteri din data de 11 octombrie, chitaristul AEROSMITH Joe Perry a vorbit despre viitoarea lui autobiografie pe care spera sa o publice in 2013. Perry colaboreaza cu autorul David Ritz care a scris carti cu B.B. King, Jerry Wexler si Bettye LaVette.
Va fi povestea mea dar este de asemenea impletita cu Aerosmith si relatiile de acolo plus alte chestii de genul asta,” a explicat Perry. „Lumea m-a intrebat despre asta in ultimii cinci sau zece ani… Voi merge cu siguranta pe o alta cale decat colegii mei, diferita de ce scriu ei in cartile lor. Am citit probabil 40 de biografii si autobiografii, muzicale in principiu. Pot observa cum unele au prins la public iar altele nu. Exista o groaza de lucruri cu care sa umpli 600 de pagini sau oricate vor fi. Sunt destul de entuziasmat.
Autobiografia vocalistului Steven Tyler numita „Does The Noise In My Head Bother You?” a fost lansata anul trecut dupa ce bateristul trupei, Joey Kramer, venise cu propria sa varianta, „Hit Hard: A Story Of Hitting Rock Bottom At The Top”, in 2009. Cat despre basistul Aerosmith, Tom Hamilton, se zvoneste ca ar lucra si el la o carte.
Noul album Aerosmith, „Music From Another Dimension!”, va iesi pe piata pe 6 noiembrie prin intermediul Columbia Records. CD-ul a fost realizat de producatorul Jack Douglas care a mai lucrat cu formatia la clasicele „Toys In The Attic”, „Rocks” precum si la „Honkin’ On Bobo”.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*