Membrii Aerosmith vor primi o noua distinctie

Steven Tyler si Joe Perry din AEROSMITH vor fi introdusi in Hollywood Bowl Hall Of Fame iar acestia vor canta in deschiderea noului sezon din 2013 in data de 22 iunie. Tyler si Perry au aparut pentru prima data la Hollywood Bowl in mai 1999 si au revenit in 2002, 2006 si la concertul sold-out de anul trecut, urmand sa cante la vara alaturi de Hollywood Bowl Orchestra dirijata de Thomas Wilkins.
 
The Hollywood Bowl a fost casa muzicienilor, dirijorilor, cantaretilor, dansatorilor, actorilor si compozitorilor de cel mai inalt nivel inca de la inceputurile sale din anii ’20. A canta la Hollywood Bowl este considerata de multi o onoare in sine insa ilustrii onorati aici vor fi distinsi mai departe de introducerea lor in Hollywood Bowl Hall Of Fame.
 
The Hollywood Bowl Hall Of Fame recunoaste artisti ale caror realizari cocheteaza cu spiritul acestui sport. Fondata in 2000, Hollywood Bowl Hall Of Fame celebreaza acei creatori si interpreti desavarsiti care, prin talentul si efortul lor, au ajuns la statutul de superstar — cu aparitii TV, pe scena si vanzari de milioane de albume — si ale caror contributii in acest domeniu i-au integrat in conceptul culturii americane.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*