Turneul de rămas bun al trupei Aerosmith a fost întrerupt după al treilea concert

După doar trei concerte, turneul de rămas bun al formației Aerosmith a fost întrerupt, din cauză că solistul, Steven Tyler, suferă de leziuni ale corzilor vocale. Turneul avea anunțate 40 de concerte și începuse pe data de 2 septembrie, în Philadelphia. 

Înainte de cel de-al patrulea spectacol, planificat la Scotiabank Arena din Toronto pe 12 septembrie, Steven Tyler a emis o declarație către fani,  în care confirmă faptul că toate concertele Aerosmith rămase, dintre cele planificate pentru această lună, au fost amânate pentru ianuarie și februarie 2024.

„Cu durere în suflet trebuie să spun că am primit ordine medicale stricte să nu cânt în următoarele treizeci de zile”, a spus Tyler. „Am suferit leziuni ale corzilor vocale în timpul concertului de sâmbătă, care au dus ulterior la sângerare. Va trebui să amânăm câteva concerte, astfel încât să putem reveni și să vă oferim spectacolul pe care îl meritați.”

Conform comunicatului oficial din partea trupei, șase show-uri au fost amânate, astfel că după revenire, Aerosmith urmează să mai susțină 37 de concerte.

Turneul sărbătorește cei 50 de ani de activitate a trupei Aerosmith și are ca invitat special formația The Black Crowes.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*