Opeth sarbatoreste 25 de ani de la infiintarea trupei

317 vizualizări

Formatia de progressive metal Opeth pare sa aiba o evolutie pozitiva in ultima perioada. Trupa se pregateste sa sarbatoreasca 25 de ani de activitate!

Evenimentul aniversar va avea loc in data de 18 octombrie 2015, la Palladium Londra. Spectacolul se va intitula „O seara cu Opeth„. In repertoriul trupei vor fi cuprinse atat melodiile de pe albumul „Ghost Reveries„, cat si vechile piese care au adus succes formatiei.

„Da, in 2015 vom sarbatori 25 de ani de Opeth si acest lucru este un motiv sa ne mobilizam si sa oferim publicului un spectacol inedit. Nu stiu daca la Palladium este nevoie de un anumit cod vestimentar, insa noi nu vom pune accent pe asta. Speram sa fie o seara unica, fara dificultati tehnice. Garantam un eveniment de neuitat, iar eu zic sa nu mai stati pe ganduri, a declarat Mikael Åkerfeldt.

Albumul celor de la Opeth, „Pale Communion” a fost vandut in 13.000 de exemplare in Statele Unite,iar in prima saptamana se afla pe pozitia 19 in  Billboard 200. „Pale Communion” a fost lansat la 26 august via Roadrunner Records. Coperta a fost recreata de catre Travis Smith, la editarea acesteia contribuind si Mikael Åkerfeldt. CD-ul a fost produs de  Åkerfeldt  si mixat de solistul/ chitaristul Steven Wilson de la PORCUPINE TREE .


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*