Chitaristul Troy Seele va părăsi formația Iced Earth

612 vizualizări

Chitaristul Troy Seele (foto) și-a anunțat retragerea din formația Iced Earth, motivând că intenționează să își dedice mai mult timp familiei.

„După aproape zece ani în care am fost chitarist în Iced Earth, a sosit momentul să mă retrag. Unii dintre voi știu că am un copil care suferă de autism. În trecut, am profitat de beneficiile unui sistem care mi-a permis să îmi fac o carieră în muzică. Acum nu mai este cazul și, din acest motiv, a trebuit să iau o decizie dificilă. Întotdeauna am crezut că familia trebuie să fie pe primul plan, iar acum este momentul să mă concentrez asupra acestui lucru”, susține artistul american.

„Personal, vreau să îi mulțumesc lui Jon Schaffer (liderul formației Iced Earth, n.r.) și colegilor pentru muzică și pentru momentele grozave petrecute de-a lungul anilor. Mulțumesc fanilor pentru înțelegere și pentru sprijin”, a adăugat Seele.

„Este foarte trist că Troy  va pleca. I se va simți lipsa și întotdeauna va fi considerat o parte din familia noastră. Îi doresc mult noroc în orice va face”, a spus vocalistul Iced EarthStu Block.

Ultimul show al lui Troy Seele alături de Iced Earth va avea loc în cadrul festivalului Knotfest din Mexico City, în data de 16 octombrie.

Următorul album Iced Earth se va numi „The Judas Goat” și va fi lansat anul viitor.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*