Tobosarul Katatonia paraseste formatia. Afla motivul halucinant!

Vesti triste pentru fanii tobosarului KATATONIA, Daniel Liljekvist. Muzicianul a decis sa paraseasca trupa, iar motivul este unul halucinant! 

Intr-un mesaj oficial postat pe site-ul grupului suedez, Daniel isi argumenteaza motivatia. Se pare ca aceasta nu are nicio legatura cu vreun conflict intern.

Iata ce spune Daniel, pe scurt. Mesjaul complet poate fi citit AICI.

„Dragi prieteni si fani,

Deja de aproximativ doua luni ma gandesc la acest lucru si am ajuns la concluzia trista ca trebuie sa parasesc trupa. Decizia mea nu are nimic de-a face cu vreo diferenta de viziune, sau alt bullshit de acest tip. Pur si simplu nu pot sa impac jobul, familia si sa ma dedic 100% formatiei Katatonia. Vremurile sunt dificile pentru muzicieni asa ca am decis sa ma dedic familiei mele si sa imi iau un job normal, care sa ma ajute sa-mi platesc facturile”, scrie Daniel, care continua prin a le multumi fanilor si colegilor sai de trupa.

Daniel-Liljekvist

Restul membrilor trupei si-au postat gandurile cu privire la nefericita situatie.

„Este foarte trist cand lucrurile iau sfarsit inainte sa vina momentul firesc sa o faca. Nu putem sa ne prefacem ca situatia actuala a muzicii nu are nicio legatura cu tot ce se intampla. De fapt, este tocmai rezultatul acestei lupte pe care o duc artistitii la granita asa zisei industrii. In mod tragic, felul in care stau lucrurile il forteaza pe un membru, pe un frate al nostru – si pe tobosarul favorit al fanilor – sa isi dea demisia dintr-o trupa pe care s-a chinuit mai mult de o decada sa o construiasca”, puncteaza membrii Katatonia ramasi.

Decizia lui Daniel nu va afecta turneul. Locul acestuia va fi luat pe perioada turneului de vara de catre Daniel Moilanen (ex-Engel). JP Asplund va canta impreuna cu Katatonia in cadrul turneului „Dethroned & Uncrowned – Unplugged & Reworked”.

Neindoielnic, decizia lui Daniel este emblematica pentru starea actuala a muzicii rock si metal. Este foarte trist ca artistii ajung in asemenea situatii.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*