Christofer Johnsson (Therion) povestește despre opera rock „Beloved Antichrist” (video)

După 15 ani de la prima sclipire de inspirație din mintea lui Christofer Johnsson, iată că THERION poate prezenta, în sfârșit, cel mai mare proiect al trupei de până acum, și anume opera rock „Beloved Antichrist”, rezultatul a mai multor ani de muncă și pasiune, concretizat într-un album ce va avea o durată de 3 ore și o poveste complexă creată în jurul a 27 de voci diferite. „Beloved Antichrist” va fi lansată în data de 9 februarie 2018, iar fanii români vor avea ocazia să o asculte live pe 11 martie 2018 la Arenele Romane din București.

Și dacă sunteți curioși să aflați povestea din spatele opere rock, liderul trupei, Christofer Johnsson, povestește mai multe despre asta în trailer-ul de mai jos:

Vă reamintim că THERION va concerta la București alături de IMPERIAL AGE, NULL POSITIV și THE DEVIL.

Au mai rămas doar câteva bilete la Golden Circle, în valoare de 120 lei. După epuizarea lor, această categorie nu va mai fi suplimentată. Acestea pot fi cumpărate de pe www.AmBilet.ro.

Toți participanții care au achiziționat bilete VIP și Golden Circle vor avea accesul în zona concertului cu 30 minute mai devreme și vor primi brățări personalizate, din material textil.

De asemenea, bilete pentru aceste concert mai pot fi găsite la următoarele categorii de prețuri:

Bilet presale 2 (disponibile doar 250 bilete) – 89 lei (Acces General)
Normal Ticket (după epuizarea celor 250 bilete) – 95 lei (Acces General)
La intrare, în seara evenimentului – 115 lei (Acces General)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*