Clăparul Herbrand Larsen a părăsit formația Enslaved

Norvegienii de la ENSLAVED (foto) au anunțat că Herbrand Larsen (clape) a părăsit formația. Instrumentistul a făcut parte din formație timp de 13 ani, iar deocamdată nu a fost anunțat un membru nou.

Herbrand a declarat: „După 13 ani în care am făcut parte din una dintre cele mai superbe formații, mă întristează să vă spun că voi părăsi Enslaved. Nu a fost o decizie ușoară cu care să vin! Iubesc Enslaved și mereu o voi face. Nu există nicio dramă sau furie în această decizie. Cred că toți înțelegem de ce este această hotărâre cea mai bună pentru mine și pentru trupă. Nu mai am motivarea de a continua, un lucru necesar pe care trebuie să îl deții în Enslaved. Îmi voi aminti mereu de spectacole, de fanii pe care i-am întâlnit și care mi-au mărturisit ce înseamnă muzica noastră pentru ei. Îmi amintesc de vremurile grele, dar în special de cele frumoase. Voi ați făcut parte din viața mea! Vă mulțumesc!”

Grutle Kjellson, solistul trupei, a declarat la rândul său: „Nimic nu durează pentru o eternitate. Clăparul nostru pentru ultimii 13 ani, Herbrand Larsen, părăsește trupa. Nu e legat de vreo dramă, a fost decizia lui completă, vom continua să fim prieteni cu el și nu există niciun reproș între noi. Vreau să îi mulțumesc cu această ocazie pentru munca pe care a depus-o în Enslaved în toți acești ani și pentru a fost alături de noi în întreaga lume. Am trăit momente frumoase pe drum, în studio, în sala de repetiție. Îți mulțumim, prietene!”

enslaved_img_4178_20130728_1113312595


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*