Concert Abnormyndeffect in Bucuresti

535 vizualizări
Intr-o industrie muzicala suprasaturata, bazata pe perceptii presetate menite sa te mentină in zona ta de confort, artistii din underground ofera mai mult decat experienta muzicala obisnuita si sterila. Bazata pe pasiunea lor nealterata pentru arta, acestia ofera o perceptie alternativa asupra imprejurarilor in care ne aflam, una care nu este formata numai din alb si negru, ci din mai multe nuante de gri. Cu aceste aspecte in minte, turneul „Strike Down Your Boundaries”, care aduce laolalta trupele Abnormyndeffect si Deadeye Dick, este un exercitiu artistic menit sa scoata ascultatorul din cotidianul presetat de bariere si preconceptii.
Concertul va avea loc Joi, 15 Mai, in Club Fabrica, Strada 11 Iunie nr. 50
In deschidere va fi trupa Drop Out Of Life
Pretul unui bilet va fi de 15 RON.
Abnormyndeffect este una din trupele etalon de grind poliritmic din Europa. Avand un stil personal, ce combina elemente experimentale de new age grindcore, trupa abordeaza teme ce tin de contextul social si politic in care se afla. La un an dupa lansarea excelentului album „Curtea Suprema”, trupa revine in Romania pentru turneul „Strike Down Your Boundaries”. In 11 ani de activitate, Abnomyndeffect are la activ mai multe turnee in tari precum Romania, Ucraina, Rusia, Finlanda, Cehia, Polonia sau Slovacia.
Deadeye Dick este o prezenta constanta pe scena de metal din Romania, avand la activ peste 50 de concerte in compania unor trupe precum The Ocean, Terror, Veil Of Maya si Death Before Dishonor. Stilul eclectic al trupei este o reflectie a diferitelor perceptii si abordari pe care membrii Deadeye Dick o au asupra muzicii. Anul 2013 a fost unul important pentru trupa, in martie au lansat videoclipul piesei Drowning In Ink, inregistrata la Next Dog Studio alaturi de Marius Costache, iar din septembrie 2013 se prezinta intr-o noua componenta, cooptandu-l pe Mihai Gheorghe (ex-Sinscape) la voce.
Drop Out Of Life
dropoutoflife.bandcamp.com

Sursa: Comunicat Fabrica Club


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*