Concert The Amsterdams la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

718 vizualizări

Formația bucureșteană THE AMSTERDAMS va concerta sâmbătă, 18 noiembrie, la Berăria H, în cadrul ediției cu numărul 22 a evenimentului „Noaptea Devoratorilor de Publicitate”. Organizat sub egida Dakino Productions, spectacolul va prezenta în premieră în România patru calupuri cu clipuri publicitare internaționale.

Evenimentul a fost creat de Jean Marie Boursicot și a debutat în 1981, sub titulatura de „Friandises”, fiind ulterior redenumit „La Nuit des Publivores”, și s-a desfășurat în peste 40 de țări din lume.

Accesul va fi realizat începând cu ora 19, iar concertul va avea loc la ora 20. The Amsterdams vor cânta în formula Andrei Hațegan (voce, chitară), Andrei Ungureanu (chitară), Ovidiu Bejan (chitară, clape) și Dragoș Crifca (bas), acesta din urmă înlocuindu-l pe fostul basist Augustin Nicolae, care și-a anunțat plecarea din formație în luna august a acestui an.

La eveniment mai sunt disponibile doar biletele de categorie B, acces general cu loc la masă, în valoare de 35 de lei. Biletele pot fi achiziționate de pe bilete.ro și iabilet.ro, fizic de la Berăria H și magazinele Flanco, InMedio şi Germanos sau de la intrare, în seara evenimentului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*