We Singing Colors concertează la Control într-o nouă formulă

WE SINGING COLORS revine cu un concert în Club Control din București pe 22 noiembrie!

Formulă nouă de live (alături de Roxana Niculae și Andrei Hațegan vor urca pe scenă Cosmin Dumbravă la tobe și Cosmin Postolache la clape), piese noi și probabil ultimul concert de anul acesta.

Accesul costă 15 lei, iar biletele se pot cumpăra de pe Eventbook.

We Singing Colors este o formație indie pop-folk din București, înființată în 2011.

Îi puteți recunoaște după refrenul de la „Good days, bad days”, fluieratul care se aude încă de când au lansat primul album in 2014, intitulat „Made of wool, made of Heavy Metal”.

Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, apariții live la radio și pe scenă în Spania, Bulgaria și Moldova. Sau un concert în tren, pe cea mai veche cale ferată din Romania, un live într-o pădure și un duplex București / Melbourne direct din dormitor în fața a câtorva mii de oameni.

Cei șase ani de activitate ai trupei au fost presărați cu mici schimbări, atât de componență, dar și de instrumente, timp în care au lansat mai multe single-uri, însoțite de clipuri. De la „creepy”-ul „Cântec de seară” regizat de Hypno, până la plutitorul „Get up slowly”, sau de la socialul „Destiny”, până la zgomotosul „Out of the city”.

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*