Concert Autumn Hotel in Bucuresti

361 vizualizări

Vineri, 5 iulie, de la ora 20:00, in gradina J’ai Bistrot din Bucuresti va avea loc un concert AUTUMN HOTEL – proiectul lui Nick Fagadar de la Luna Amara.

De aceasta data, din formula Autumn Hotel live vor mai face parte Dominic Csergo (tobe – Urma), Sorin Moraru (bass – Luna Amara) si Adrian „OQ” Neagoe (chitara – Negura Bunget, Masterpiece) si Serban Ontanu Craciun (chitara – Luna Amara).

Albumul Autumn Hotel a fost lansat, oficial, in aceasta primavara, printr-o serie de concerte la Cluj si la Bucuresti. Cele 12 piese originale (si un remix) au fost scrise de catre Nick si apoi orchestrate, interpretate si inregistrate impreuna cu invitatii sai in Luna Recording Studio din Cluj – unul dintre putinele studiouri profesionale cu echipamente high-end din tara.

De la pop-rock la grunge, de la alternative inspre progressive, Autumn Hotel suna curat, intens, introspectiv pe alocuri si alteori simplu, direct, in lumina. Albumul Autumn Hotel este editat ca produs Premium Digipak, in conditii grafice deosebite, cu un booklet generos de 28 de pagini care include si versurile pieselor. Acesta este disponibil in reteaua librariilor Carturesti din tara si poate fi comandat si online la adresa nickfagadar@gmail.com

Va asteptam asadar vineri, 5 iulie, la un concert deosebit Autumn Hotel la J’ai Bistrot Bucuresti alaturi de Nick Fagadar si invitatii sai din Luna Amara, Urma si Masterpiece.

Autumn Hotel – Azi trece (album preview)

Ora 20:00/Intrarea = 20 lei
http://fb.com/AutumnHotel


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*