Luna Amara concerteaza pe 30 mai la Bucuresti in Colectiv. In deschidere Rockabella

Clujenii de la Luna Amara, care implinesc in acest an 15 ani de activitate, vor concerta sambata, 30 mai, la Bucuresti in Colectiv (str. Tabacarilor nr. 7, fosta fabrica Pionierul). In deschidere vor canta cei de la Rockabella, iar intrarea va fi 20 de lei. Accesul publicului se va face de la ora 21:00. Warm-up si after – RE:Activ cu Leo.

Luna Amara canta de 15 ani sincer si fara ocolisuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobandit, in timp, un statut-cult, formatia si-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungand, in 2011, la „Pietre in alb” – cea mai completa si mai matura experienta Luna Amara de pana acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare in forta si de o productie moderna.

Recent, Luna Amara au lansat clipul piesei „Oameni noi”, ce se regaseste pe coloana sonora a filmului „De ce eu?” in regia lui Tudor Giurgiu.Aparuta initial pe albumul „Pietre in alb”, piesa se bucura acum de o noua interpretare live filmata in timpul concertului Live la Conti.

Luna amara – Oameni noi (Live la Conti / De ce eu?)
https://youtu.be/6gq_6dS47hw

Rockabella este un grup tanar ce prefera sa nu isi defineasca muzica printr-un stil anume, ci mai degraba prin ceea ce membrii sai traiesc, simt sau isi doresc in momentul in care compun – un produs al potrivirilor si nepotrivirilor lor. Primul material, EP-ul „A World Outside”, urmeaza sa fie lansat in vara acestui an si va include si piesele deja lansate „Motionless”, „Storyteller” si „Figure it Out”.

Rockabella – Figure it Out
https://youtu.be/aFud-d2u7eM

Haideti asadar sambata seara, pe 30 mai, in Colectiv sa-i vedeti pe cei de la Luna Amara si Rockabella! Accesul se va face dupa ora 21:00 iar intrarea va fi 20 de lei.

Luna Amara
www.luna-amara.ro
http://fb.com/LunaAmaraBand

Rockabella
http://fb.com/RockabellaMusic

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*