Concert Luna Amara – Unplugged in Bucuresti

Miercuri, pe 12 decembrie, Alternativa da alarma de trezire la realitate alaturi de una dintre cele mai solide trupe de pe scena rock romaneasca, atat ca sunet cat si ca mesaj: Luna Amara.
Dupa ora 22:00 in Expirat, ai crema de Alternative original intr-un live unplugged semnat de poate cea mai complexa si controversata aparitie muzicala romaneasca a ultimilor 10 ani. Ca o scurta recapitulare a ceea ce stiti deja despre ei: au patru albume la activ (cinci, daca luam in calcul si solo-ul lui Nick), au cantat cam peste tot in Romania, prin Ungaria, Olanda, Germania sau Franta, au deschis pentru Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Deftones sau Alice In Chains, au facut un trademark din integrarea sunetului de trompeta in orchestratie Alternative si… nu fac drumul Cluj-Bucuresti destul de des, dar pe 12 decembrie au ca destinatie strada Brezoianu 4.
Dupa live, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.
Cu Luna Amara se tine legatura pe www.luna-amara.ro si pe www.facebook.com/lunaamaraband.
Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.
Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.
Ora: 22:00
Intrare: 15 lei
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside

Sursa: Comunicat Expirat Club.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*