Formatia Changing Skins implineste 2 ani. Sarbatoreste cu trupetii la concertul aniversar!

Pe data de 23 octombrie 2013, formatia bucuresteana CHANGING SKINS, una dintre cele mai importante trupe tinere de rock alternativ din Romania, sarbatoreste 2 ani de activitate.

Evenimentul va fi marcat printr-un concert aniversar special care va avea loc in Club Expirat, de la ora 22.

In aceasta perioada, grupul format din Horatiu Ghibu (voce), Stefan Mustata (chitara), Adi Cotoara (bas) si Raluca Pascaru (tobe), a sustinut concerte la cele mai importante evenimente din tara, a lansat un album, a scos hituri precum „Baby”, „Ain’t Worth It” si „Deeper and Deeper” si a castigat premii.

Chiar daca ultimii ani au fost incarcati pentru trupeti, acestia nu au de gand se se opreasca din ascensiune si vor continua cu munca la viitorul material discografic, care urmeaza sa apara in 2014.

Fanii au putut deja sa asculte doua cantece de pe disc, intitulate „Full Of Dirt” si „All I Need”. Daca este sa ne luam dupa ele, noul album va fi un highlight al carierei rockerilor.

Maine, 23.10.2013, Changing Skins va interpreta atat piesele consacrate de pe discul de debut „Changing Skins”, cat si cantece nou-noute de pe viitorul album, inca neintitulat.

Horatiu Ghibu, solistul trupei, ne-a spus cateva cuvinte despre semnificatia acestui concert special.

„Nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani. S-au scurs atat de repede si atatea lucruri s-au petrecut in ei. Sunt foarte mandru de colegii mei alaturi de care s-a realizat fiecare etapa din ceea ce este CHANGING SKINS acum. In acelas timp sunt foarte recunoscator sa primesc alaturi de ei atat de multa sustinere din partea publicului. Aniversarea din EXPIRAT este cadaoul pe care il oferim noi lor! Sper sa ne vedem acolo cu cat mai multi din aceia care ne-au dat tot ceea ce avem acum!”

Asadar, Changing Skins va asteapta pe data de 23 octombrie 2013 in Club Expirat, de la ora 22. Pretul biletului este 15 lei.

FB event.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*