Concertul Therion in linie dreapta!

Dupa cum se stie deja, suedezii de la THERION sunt in plin turneu european pentru aniversarea celor 25 de ani de cariera si pentru promovarea noului material intitulat „Les Fleurs du Mal”. Turneul, intitulat „Flowers Of Evil”, va ajunge si in Romania in data de 19 octombrie 2012, iar concertul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.

Au mai ramas cateva zile pana la concertul THERION, asa ca organizatorii au inceput deja pregatirile pentru eveniment.
– Chiar daca vremea s-a racit, pentru cei care participa la acest concert nu va fi o problema. S-a montat deja cortul iar acesta va fi incalzit cu o instalatie de climatizare de mare putere.
– A fost comandata o cantitate suficienta de sucuri, apa, bere, dar si produse fast food.
– Va exista un loc special pentru fumat, asa ca publicul prezent este rugat sa tina cont de acest aspect
– In acest moment se lucreaza la scena si instalarea PA-ului. Formatia va veni cu propriul backline si cu un inginer de sunet, astfel incat sunetul sa fie pe masura evenimentului.

Reamintim ca mastermind-ul formatiei Therion, Christofer Johnsson, a fost intervievat recent de Greek Rock Overdose si a confirmat faptul ca turneul european aniversar de 25 de ani va fi ultimul pentru multi ani de acum inainte. Acesta explica faptul ca trupa nu va lua o pauza, ci mai degraba va renunta la turnee deoarece nu va mai lansa albume in viitorul apropiat. Christofer a mai declarat ca formatia a decis sa ia aceasta pauza de la turnee pentru a se concentra asupra unei opere rock, dar si asupra unor alte proiecte, iar Therion va putea fi vazuta, foarte rar, doar la cateva festivaluri.

 
 
Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/therion
Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

78 lei – primele 100 + 50 bilete OFERTA, Sold Out!
85 lei
– urmatoarele bilete pana la data de 08 septembrie 2012 Sold Out!
95 lei – in perioada 9 septembrie – 18 octombrie 2012
110 lei – in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP – DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP – acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*