Crize lansează piesa „Schizofrenic”

Comunicat de presă:

A doua piesă Crize din anul acesta, intitulată „Schizofrenic” este una specială, pentru că este prima alături de Dan Alexandru – noult oboșar al trupei. Totodată, single-ul este o colaborare cu DJ Oxi (ex-Prafîn Ochi, ex-H8) pentru partea de scratch-uri.

Vizionează videoclipul mai jos:

Schizofrenic” este o piesă ale cărei versuri sunt inspirate de poveștile unui om minunat, pe care această boală l-a afectat mult timp înainte de a fi depistată de către medici și apropiați. Discuțiile cu acest om sunt la baza filmului pe care îl  descrie noua piesăCrize. – spune solistul trupei, Shole.

Piesa este înregistrată și produsă la ARTholic Studio, același loc unde Crize a înregistrat toate single-urile lansate începand cu 2019: „Sănumăai”, „Venin”, „Mijloculpustiului” (feat. Chimie) și „Fărăfrică” (feat. Chimie&Antipoem). Videoclipul piesei este realizat de Dhope Design.

Până în prezent, discografia trupei Crize numără: două albume – “Refulări” și “The New Beginning”, două EP-uri – “For the Damned” și “17”, precum și single-urile “Busola” și “Monolog”, disponibile acum pe toate platformele de streaming și download.

Crize sunt:
Ștefan Marin – chitară
Mircha – synths
Dan Alexandrua.k.aCrețu’ – tobe
Dhope – bass
Shole – voce

Follow Crize pe:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*