Implant Pentru Refuz lansează un nou extras pe single însoțit de videoclip

Formația timișoreană de hardcore IMPLANT PENTRU REFUZ va lansa un nou single pe 8 noiembrie 2018, în cadrul unui concert în clubul Expirat din București. În deschidere va cânta trupa CRIZE.

Noul extras pe single Implant Pentru Refuz se numește „Cer-Pământ” și îl are ca invitat pe Cătălin Chelemen, solistul formației Coma.

„Cărămidă cu cărămidă ridicăm ziduri în jurul nostru, până când într-o zi ajungem să fim înconjurați de propriul labirint, sau mai rău, să închidem alți oameni în alte labirinturi. În încercarea de a scăpa de strânsoare, ne construim aripi din cărți, din muzică sau din raze de soare, pentru a reuși din nou să plutim.

Colaborarea cu Cătălin Chelemen este una firească și naturală, mai ales pentru fanii noștri care se întrebau de mult când se va întâmpla. Ea face parte dintr-o serie de piese cu invitați speciali, oameni cu care ne știm de mulți ani și pe care-i admirăm,” declară solistul formației, Octavian „Vita” Horvath.

Biletele pentru concert sunt disponibile pe site-ul iabilet.ro, la prețul de 30 de lei. Ele se vor putea achiziționa și de la intrare, în limita stocului rămas, la prețul de 40 de lei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*