MTV Unplugged, o noua emisiune in care sunt invitate si formatii rock

MTV lanseaza din aceasta toamna o noua emisiune “MTV Unplugged”, singura de profil din Romania.
Toamna asta MTV Romania a pregatit pentru fanii muzicii de calitate o noua productie proprie. Astfel, DJ Hefe (foto), pe care telespectatorii MTV il urmaresc la “Alternative Nation” va prezenta, incepand de duminica, 16 septembrie, si MTV Unplugged, singura emisiune de profil din Romania, unde vor fi prezenti cei mai tari artisti romani, trupe de pop si rock  care vin sa cinte muzica live si sa demonstreze ca in tara lui “playback”… MTV da tonul in muzica adevarata.
“La jumatatea anilor ‘90 emisiunea MTV Unplugged era mandria postului MTV fiind considerata drept cea mai importanta emisiune muzicala din lume. Acolo au avut loc o gramada de concerte memorabile iar piesele cantate in acel decor si in maniera acustica au avut parte de un succes rasunator.
Dupa ce a aparut acest tip de concerte, lumea muzicii s-a schimbat, tot mai multi artisti recurgand la metoda acustica pentru a-si prezenta melodiile intr-o noua forma. Incepand din 16 septembrie, MTV Romania realizeaza pe acelasi format “MTV Unplugged”, oferind publicului placerea de a redescoperi intr-o noua varianta piese deja indragite, iar trupelor le va da ocazia de a-si manifesta simtul si creatia artistica intr-un mod cu totul deosebit”, declara DJ Hefe, care este si prezentator si realizator al productiei.
Trupa care da startul primei editii este The Amsterdams! Formatia va prezenta 45 de minute de concert 100% Unplugged, expunandu-si live calitatile pentru care a fost remarcata de casele de impresariat din strainatate, pana acum trupa concertand deja in toata Europa si fiind invitata sa performeze in deschiderea unor formatii internationale ca The Cranberries, Handsome Furs, Wolf Parade. 
Duminica, 16 septembrie, fanii trupei si doritorii unor altfel de concerte nu trebuie sa rateze MTV Unplugged, de la ora 22:00.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*