Sunteti pregatiti pentru o noua editie Dark Bombastic Evening?

Doru Atomei, persoana din spatele evenimentului DARK BOMBASTIC EVENING, se gandeste deja la urmatoarea editie fapt pentru care pe site-ul www.darkbombasticevening.com a postat urmatoarele:
 
„Au mai ramas 11 luni pana ce DBE se va infatisa in fata prietenilor printr-o NOUA ROSTIRE
…avem tot timpul de a pregati totul in tihna, in detaliu, cu lux de amanunte, asa cum ne place sa-l si traim.
…vom asculta din nou parerile celor ce vor dori sa fie interactivi cu noi, prin cateva chestionare ce vor urma in cateva zile.
…avem multe idei, insa nu am luat inca nici o decizie in ceea ce priveste structura acestei noi editii.
… nu stim inca cate zile vor fi (si nopti), stim insa ca va fi in al treilea weekend din luna august.
…locatia ar putea sa fie tot RYMA, pentru ca ne-am simtit foarte bine acolo, ar face chiar parte din traditie, dar va vom intreba curand ce credeti si voi, eventual ce alte sugestii pot fi luate in calcul.
…in cazul trupelor, vom dori sa ascultam parerile voastre, sa vedem daca vibram pe aceleasi coordonate. Insa avem anumite crezuri de la care nu credem ca vom abdica prea curand: trupa sa nu mai fi cantat in Romania (iar daca este autohtona sa aiba elemente complet noi si avangardiste in recital), sa-si doreasca sa guste experienta DBE intr-un mod deschis si neconditionat, muzica sa imbratiseze si sa atinga Darkul artistic, Spiritul Underground sa fie un reper respectat si, nu in ultimul rand, sa accepte ca DBE nu este un concept guvernat de repere numerologice.
…pe de alta parte, conform traditiei, vor fi prezente si trupe ce au mai cantat pana acum, invitate de noi, dar acestea trebuie sa aiba ceva nou si de calitate de prezentat.
…ne gandim si la alte abordari artistice sau de divertisment pe care sa le sustinem si sa le prezentam, orice propunere sau recomandare fiind binevenita (darkbombasticevening@gmail.com)
… este prea devreme sa raspundem la detalii privind biletele sau abonamentele, fiti sigur insa ca sistemul de rezervari (bilete, cazare, campare) va functiona la fel ca si pana acum, din momentul in care vom avea toate aceste date si le vom anunta pe site.
 
Si de data aceasta vom incerca sa imbinam clasicul cu experimentalul si avangarda artistica…vom cauta sa impletim exprimarile vintage cu cele moderniste, dar discrete si cu bun gust… vom selecta cu multa atentie, grija si interes invitatii ce vor urca pe scena… vom incerca sa invatam din greseli si sa nu le mai repetam… vom tine aproape pentru ca, in cele din urma, atipicul promovat de noi sa devina o normalitate frumoasa pentru toti cei prezenti, dar cu accent, ca de fiecare data, pe conceptele minimaliste intens traite.
 
Nu aveam prea multe acum sa va mai spunem… credem ca bucuria unei editii noi este reciproca iar posibilitatea de a petrece un nou weekend impreuna, prieteni vechi si noi, intr-un mod civilizat, normal si natural, ne onoreaza si ne incanta deopotriva.
Ne dorim sa credem ca acele zile de vara tarzie din 2013 vor fi la fel de frumoase pe cat sunt si sufletele care ne sustin neconditionat inca de la inceputuri!
Multumiri tuturor!
Pace si iubire,
Familia DBE
 

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*